Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Cicles de Cinema en Versió Original a la UA-Mediateca per a octubre, novembre i desembre

Cicles de Cinema en Versió Original a la UA-Mediateca per a octubre, novembre i desembre

Alacant, 6 de setembre de 2016

L'Aula de Cinema de la UA ha preparat tres nous cicles de pel·lícules per a aquest primer quadrimestre del 16/17 a la Mediateca del campus la Universitat d'Alacant (Biblioteca General - núm. 33 en el plànol). El primer bloc, que comença el 6 d'octubre, porta per títol La violència com a resposta. El seguiran Frikicinèfils del segle XXI (novembre) i Kathryn Bigelow en peu de guerra (desembre).

Straw dogsL'objectiu d'aquesta programació, ja tradicional a la nostra Universitat, és aprofundir en els secrets del setè art a través del visionat de les pel·lícules escollides, amb una presentació prèvia a càrrec d'experts (crítics alacantins o professors de la UA) i un debat posterior. La projecció de les pel·lícules en versió original ajuda també a l'aprenentatge d'idiomes.

L'assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala. Per als alumnes interessats en certificat és obligatòria la matrícula prèvia en el taller cultural en el qual s'inscriu aquesta programació, així com l'assistència a vuit de les deu pel·lícules. Per a aquests últims, la participació en els debats serà tinguda en compte, i hauran de lliurar una opinió personal sobre vuit de les pel·lícules projectades que serà avaluada pels coordinadors Israel Gil i Raúl García.

 

Com és habitual, les sessions seran els dijous a les 16.00 hores.

 

PROGRAMACIÓ
OCTUBRE: La violència com a resposta

Pel·lícules en les quals els protagonistes, els personatges empàtics, no paren precisament l'altra galta, sinó que responen a la violència amb més violència. Es dóna la circumstància que una de les pel·lícules programades és pràcticament un remake d'una altra... vine i descobreix-ho!

 

 

NOVEMBRE: Frikicinèfils del segle XXI

Al novembre donarem pas als "Frikicinèfils del segle XXI", quatre divertides (i, a voltes, amargues) pel·lícules en les quals la cinefília és protagonista: personatges amb una obsessió pel cinema que provoca situacions, diguem, variopintas...

 

DESEMBRE: Kathryn Bigelow en peu de guerra

Les dues millors pel·lícules de la directora nord-americana Kathryn Bigelow, la primera i única dona en la història que ha guanyat l'Oscar al millor director, es podrien encaixar en el gènere bèl·lic. La tindrem en peu de guerra al desembre... prepara't per a emocions fortes!

 

Més tallers culturals de cinema: Cinema en versió original a la Seu Sant Ferran i El llenguatge cinematogràfic segons els grans mestres

Altres tallers culturals: seguir aquest enllaç

 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464