Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El circ arriba al Paranimf amb BotProject i el seu espectacle de trampolí "Ambar"

El circ arriba al Paranimf amb BotProject i el seu espectacle de trampolí "Ambar"

Alacant, 26 de setembre de 2016

Un espectacle de circ obri la programació d'ACUA per al curs 2016-2017 en el Paranimf.

El dimecres 28 de setembre a les 20.00 hores la companyia alcoiana de circ contemporani i especialista en llit elàstic, Botproject, ens presenten en estrena absoluta Ambar. Un acròbata, un músic i un tècnic fan possible aquesta peça circense que sintetitza i equilibra les tècniques de circ, musicals, vídeo imatge, animació i dramàtica. Amb un llenguatge simple i nítid, l'obra planteja la seua visió sobre el circ actual, la societat i la idíl·lica influència que té per a crear un món millor. Es tracta d'una funció pensada per a tots els públics amb l'objectiu de desenvolupar la sintonia entre tècnica circense i el drama en l'espai escènic teatral.

L'espectacle marca, a més, la cloenda de la setena edició del Festival Circarte 2016, celebrat a Alacant els dies 16, 17 i 18 de setembre.

Venda d'entrades (5€): Llibreria Compàs (núm. 35 en el plànol), Instant Tiquet(en línia), i una hora abans en l'espai de la representació.La companyia BojProject es va formar el 2007, quan els seus components (Lucas i l’Àngel) van unir les seues aptituds interpretatives i acrobàtiques per a crear un número de llit elàstic per la mostra de l’ Associació de Circ Rogelio Rivel de la Mercè 2007. El resultat obtingut va ser molt satisfactori per als dos acròbates i van decidir unir forces per crear una nova companyia de circ especialitzada en llit elàstic i acrobàcies.  Després del seu inici en terres catalanes, la companyia s'estableix  a Alcoi.  

 

 

Consulta altres espectacles de la programació d'arts escèniques de la Universitat d'Alacant ACUA:

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464