Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Joan Miquel Oliver presenta al Paranimf el seu últim disc, Pegasus

Joan Miquel Oliver presenta al Paranimf el seu últim disc, Pegasus

Alacant, 29 de setembre de 2016

Dins dels actes de commemoració del 9 d'Octubre, Joan Miquel Oliver, el que va ser líder del grup mallorquí Antonia Font, ofereix amb el seu concert un dels plats forts de la nova programació d'ACUA. Dimecres 5 a les 20.00 hores serà al Paranimf de la UA en formació de power-trio presentant-nos les cançons del seu últim disc, Pegasus (2015).

Venda d'entrades (5€): Llibreria Compàs (n. 35 en el plànol), Instant Tiquet(online), i una hora abans en l'espai de la representació.

El Departament Filologia Catalana de la UA posa a disposició de la comunitat universitària invitacions per a aquest concert. Arreplega la teua en la secretària del departament.

Un any i mig desprès dels concerts de comiat dels llegendaris Antònia Font, el seu fundador, compositor i guitarrista torna amb Pegasus, el seu tercer àlbum en solitari i primer des de la separació de la banda mallorquina. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc de Joan Miquel Oliver proposa un viatge per la illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Patrons de samba i llunyans ecos de cúmbia, electrònica i rock, conviuen en deu cançons al marge de tota regla i convenció.

Acompanyat pel també ex-Antònia Font Jaume Manresa als teclats i Xarli Oliver a la bateria, Joan Miquel Oliver ens visita dins d'una gira que es va iniciar el passat 25 d’abril al Teatre Municipal de Girona. Tot intercalant la pràctica totalitat del seu repertori anterior, el també escriptor i filòsof mallorquí transforma les petites coses del nostre dia a dia en material literari de primer ordre, que encén les estrelletes d’un univers oníric, personal i absolutament intransferible.

 

 

Consulta altres espectacles de la programació d'arts escèniques de la Universitat d'Alacant ACUA:

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464