Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Tallers Culturals del Sevei de Llengües i C..ra per al primer quadrimestre de Curs 16-17

Tallers Culturals del Sevei de Llengües i Cultura per al primer quadrimestre de Curs 16-17

Alacant, 1 de setembre de 2016

Com és habitual, el Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant llança la seua convocatòria de tallers culturals coincidint amb l'inici del primer quadrimestre del nou curs. Són tres els àmbits en els quals es desenvolupen: les arts, les llengües i la participació. Matrícula't a partir del 12 de setembre.

Com a novetat per a aquest curs 2016-2017 s'engeguen tallers introductoris a llengües i cultures de diferents països: cursos d'introducció a l'alemany, francès, rus, anglès i italià, com també un curs específic d'introducció a la llengua i cultura catalana i un altre a la llengua de signes. Tots els cursos seran de deu hores i s'impartiran en valencià i en l'idioma objecte de la convocatòria. Pots aprofitar-los, per exemple, per a conèixer persones que comparteixen el teu interès per determinats països o per a prendre un primer contacte general amb altres cultures.

Els tradicionals cursos de cinema, música, dansa, teatre, arts plàstiques, escriptura i periodisme queden en aquesta edició centrats en els que han acostumat a tenir més bona acollida, amb la incorporació, a més, de noves opcions com les relacionades amb l'enregistrament publicitari i tècniques de veu o l'experimentació poètica i narrativa. Escull el teu curs i matricula't per Internet. Consulta la preinscripció i informació de matrícula dels cursos

Finalment ens agradaria poder comptar amb la teua participació en les diferents formacions teatrals, musicals i de dansa que la Universitat ofereix i que es nodreixen d'alumnes i altres persones de la comunitat universitària: l'Orquestra Filharmònica, l'Aula de Teatre (grups contempoari i clàssic), l'Aula de Dansa o la Coral Universitària. Aquestes aules cuturals es completen amb el Taller de tècniques de preparació d'un discurs i d'un debat. Tota la informació ací.

 


Fullet complet en pdf

Més informació en http://veu.ua.es/participa

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464