Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Tallers de llengües i cultures. Promovent els valors del plurilingüisme

Tallers de llengües i cultures. Promovent els valors del plurilingüisme

Alacant, 1 de setembre de 2016

Cartell Taller Catalan
Cartell Taller de signes

Com és habitual, el Servei de Llengües i el Servei Cultura de la Universitat d'Alacant llancen la seua convocatòria de tallers culturals coincidint amb l'inici del primer quadrimestre del nou curs. Són tres els àmbits en els quals es desenvolupan: les arts, les llengües i la participació. 

Com a novetat per a aquest curs 2016-2017 s'engeguen tallers introductoris a llengües i cultures de diferents països: cursos d'introducció a l'alemany, francès, rus, anglès i italià, com també un curs específic d'introducció a la llengua i cultura catalana i un altre a la llengua de signes. Els tallers tenen una durada de 10 hores i són gratuïts per a tota la comunitat universitària i estudiants estrangers de programes de mobilitat. Per a personal extern a la UA el preu és de 20 euro. Tots ells seran impartits en valencià i en l'idioma objecte de la convocatòria. Els pots aprofitar, per exemple, per a conèixer persones que comparteixen el teu interès per determinats països o per a prendre un contacte general amb les diferents cultures. Inscriu-te del 24 al 30 d'octubre.

 
Consulta totes les opcions de participació cultural a la Universitat d'Alacant en http://veu.ua.es/es/participa i forma't amb la cultura!
   

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464