Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Arriba la gala del Dia de la Ràdio EPS amb ..'improvisació i el concert de Pura Mandanga

Arriba la gala del Dia de la Ràdio EPS amb proves d'improvisació i el concert de Pura Mandanga

Alacant, 18 de gener de 2017

Per quart any consecutiu, la Ràdio de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant celebrarà esplendidament el Dia Mundial de la Ràdio. El dijous 16 de febrer, des de les 19.00 hores, tindrà lloc al Paranimf de la UA una gala en qué es coneixerà el programa guanyador del 2016-17, i els assistents gaudiran de diferents actuacions:

L'entrada serà per invitació, a arreplegar en els punts habituals: MIC (Informació Cultural Museu Universitat d'Alacant - núm. 40 en el plànol). Tel. 965909387 i PIC (Informació Servei de Cultura. Baixos del Paranimf - núm. 11 en el plànol). Tel. 965903725.

Esdeveniment en facebook

ImproVivencia

ImproVivencia és una companyia d'Improvisació teatral amb seu a Alacant que naix el maig de 2012. En els seus espectacles per tot el territori nacional, expliquen històries úniques i irrepetibles: no hi ha guió, tot és fruit de la creativitat espontània. A més de representar els seus xous, improvisen en esdeveniments i altres formats, com aquesta ocasió. La pedagogia és un pilar fonamental de la companyia.

Chema Ruíz

«D'humor canalla (“per culpa de la vida”), directe, proper i natural, Chema Ruiz (Múrcia, 1984) no cerca fama ni diners, només poder treballar i viure de la comèdia, gènere amb el qual aspira divertir al seu públic i contribuir a fer-los la vida més suportable. Amant de l'humor de Martes y Trece, Goma-espuma, Cruz y Ralla o de l'americà Jerry Seinfeld, des de molt xicotet ja imitava sketches dels seus còmics favorits descobrint amb les seues interpretacions que el riure "constituïa un arma molt potent"». Font: www.comedycentral.es

 

Pura Mandanga

Pura Mandanga és un grup de música format a Alacant al voltant de l'any 2010. Des del començament, la banda destaca per una conjunció d'estils diversos, des de la bossa-nova fins al rock, passant per la cúmbia, el ska o el reggae, una vocació festiva i irreverent, lletres reflexives, i concerts on també té cabuda el teatre.

Està formada per Iván Serrano (Billy) a la guitarra, veu principal i composició de les lletres, Juan Manuel Ramos al baix, Kevin Mendes a la percussió llatina, Dani Beng a la bateria, Adrián Berenguer al saxo i Paco Alemany a la guitarra elèctrica. A les seues esquenes, més de 300 concerts en els 5 anys de formació.

En 2010 la banda grava en un format acústic la maqueta “Todo o nada”, per a donar-se a conèixer a nivell local.

"Especie Animal" és el títol del seu primer disc, que va eixir el 4 de maig de 2012, amb el qual la banda ja va girar per per tota la península.

En 2015 Pura Mandanga trau "Entre la tierra y el mar" , el seu últim disc, en el qual es nota una gran evolució, amb potents directes i sense deixar de costat la sensibilitat.

RadioEPS

La RadioEPS de la Universitat d'Alacant, nascuda el 2009, és una ràdio en línia a la carta en la qual es poden seguir els programes que es mostren en graella, escollir entre els enregistraments disponibles en la fonoteca i, fins i tot, descarregar-te el podcast correponent per a sentir-lo on i quan vulgues.

 Xarxes socials EPS:

 

 

Consulta altres activitats de la programació d'ACUA per a aquest quadrimestre:

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464