Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'Escola Politècnica Superior omple febrer d'activitats en el seu #mescultural

L'Escola Politècnica Superior omple febrer d'activitats en el seu #mescultural

La primera setmana estarà dedicada a l'arquitectura, amb la International Week EPS/Architectura
Thomas Thwaites, l’“home cabra”, impartirà els “Tres tallers bojos” i una conferència

 

mesculturalEPSAlacant. 27 de gener de 2017

L'Escola Politècnica Superior comença el seu Mes Cultural amb un ampli i divers programa, en el qual tindran cabuda activitats dissenyades per a alumnat i professionals de cadascun dels graus i estudis superiors que ofereix. Des del 30 de gener i fins al 3 de febrer, la International Week EPS/Architectura és la protagonista. Per aquesta setmana passaran artistes contemporanis, especialistes i un grup de vint professors d'escoles universitàries internacionals, interessats per veure els avanços en la docència de grups internacionals que duu a terme l'equip responsable del grau en Arquitectura. Andrés Montoyo, director de l'EPS, i Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Llengües, seran els encarregats de pronunciar l'acte d'obertura del Mes Cultural, el dijous 2 de febrer a les 10.00 hores en la sala d'actes I.

Exposicions, competicions i concursos, conferències, tallers, workshops, xarrades, demostracions de jocs, programa de ràdio en directe i jornades componen la variada oferta a la disposició de tots els interessats. En el vídeo de presentació alguns dels participants i organitzadors expliquen les activitats més destacades.

Antonio Galiano, director del Secretariat de Mobilitat, serà l'encarregat d'obrir, amb l'acte de benvinguda, la International Week EPS/Architectura, a les 10.00 hores del dilluns 30 en la sala d'actes IV. Continuaran María Lluna Nobiles, amb la conferència «The ERASMUS student home» i el professor Joaquín Alvado, amb «Mobile home». 

Thomas Thwaites, el denominat «home cabra», Goatman, participarà en la Setmana Internacional de l'Arquitectura, primera de les activitats del Mes Cultural de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant que comencen el dilluns 30 de gener. Thwaites és un dels artistes contemporanis que no cessa d'establir vincles entre la tecnologia i els aspectes més bàsics de la condició humana. Realitzarà «Tres tallers bojos», de l'1 al 3 de febrer, i oferirà el divendres 3 de febrer la conferència «Pràctiques ecologitzants».


La Demostració de Jocs ABP pels professors Carlos Villagrá i Fidel Aznar tindrà lloc el dimecres 1 de febrer a les 11.00 hores en la sala d’actes I.

Quatre setmanes més completen el programa. La segona setmana, del 6 al 10 de febrer, és la Setmana de les Telecomunicacions. La tercera setmana comptarà, entre moltes altres activitats, amb la Jornada d'Enginyeria Robòtica, el dijous 16 de febrer des de les 09.30 i fins a les 15.00 en la sala d’actes I .

Aqueix mateix dijous 16 de febrer, la Ràdio de l'Escola Politècnica Superior de la UA celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio en una gala amenitzada per la companyia ImproVivencia, en la qual es coneixerà el programa guanyador del 2016-17, es realitzarà un concurs amb proves d'improvisació en radi i es podrà escoltar al grup alacantí de mestissatge Pura Mandanga en concert.

 

La majoria d'activitats formatives es podran seguir a través de videostreaming, com mostra el calendari en https://si.ua.es/va/videostreaming/ 

 

Video “Thomas Thwaites - The man who tried to live as a GOAT, living as part of a herd in the Swiss Alps”

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464