Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Forma part dels grups de teatre, dansa, orquestra, coral, voluntariat i debat de la UA

Forma part dels grups de teatre, dansa, orquestra, coral, voluntariat i debat de la UA

Alacant, 21 de setembre de 2017

¡Participa en la vida cultural de la UA! El Secretariat de Cultura i Secretariat de Llengües et conviden a formar part activa de la Universitat d'Alacant desenvolupant les teues aficions artístiques. ¿T'agrada cantar, eres instrumentista, t'apassiona el teatre o la dansa, vols ajudar a l'organització d'esdeveniments culturals i lingüístics...? Dons pren nota de les dates en les quals es van a celebrar les sessions informatives o proves d'accés a tots les nostres agrupacions:

Aules de Teatre i Dansa

L'Aula de Teatre de la UA compta amb dues modalitats: teatre contemporani i teatre clàssic. El grup per als majors és el de la Universitat Permanent (UPUA).

  • Les sessions informatives per als dos primers tindran lloc al Col·legi Major de la UA (núm. 29 en el plànol) els dies 4 i 5 d'octubre a les 16.00 hores. Dirigit només a col·lectiu UA.

  • La sessió informativa UPUA serà a la Seu Ciutat d'Alacant (c/ Sant Fernando, 40) el 5 d'octubre a les 17.30 hores.

L'Aula de Dansa de la UA té com a objectiu aproximar a la comunitat universitària la dansa i les seues variants, mitjançant la formació i la realització de muntatges. Gratuït col·lectiu UA / 35€ no UA.

  • Sessió informativa el dia 4 d'octubre a les 17.00 hores al Col·legi Major de la UA (núm. 29 en el plànol)

Bases de participació: Aula de teatre, Aula de Dansa

 

Coral

Coral 1

T'agrada cantar? Gaudeixes de la música? La Universitat d'Alacant et convida a formar part de la seua Coral UA.

  • Les proves d'accés es realizaran els dies 27 de setembre, de 16.00 a 18.00 hores, i 4 d'octubre, de 16.00 a 18.00 hores, a la Sala Salvador Allende (PIC, Edifcio 11 Pla Campus). Per a realitzar aquestes proves ha de completar-se la sol·licitud d'inscripció.

Gratuït col·lectiu UA / 35€ no UA. Bases de participació

 

Voluntariat Cultural i Lingüístic

¿Vols participar de la cultura i difondre-la?

Si estàs interessat/a a formar part de l'activitat cultural de la Universitat i ajudar en la difusió i en la realització dels actes, el Voluntariat Cultural i Lingüístic és la teua opció.

  • Les sessions informatives seran els dies 4 (13.00 hores) i 6 d'octubre (13.00 y 16.00 horas) a la sala polivalent del MUA

Bases de participació

Aula de Debat

En l'Aula de Debat aprendràs a parlar en públic, formánt-te en oratòria i en tècniques de debat i participant en diferents certàmens. Dirigit només a col·lectiu UA.

  • La sessió informativa per a formar part de l'Aula de Debat tindrà lloc el 5 d'octubre a les 13.30 hores en la Biblioteca del MUA

Bases de participació

 

Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant OFUA

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant dona la oportunitat a joves instrumentistes de formar-se i de compartir assajos i actuacions en grans sales de tota la província i de l'exterior amb músics de diferents nacionalitats. Obert per a col·lectiu UA, estudiants de conservatoris de música, etc.

  • Les proves tindran lloc els dies 10 i 11 d'octubre de 2017 al Col·legi Major de la UA (núm. 29 en el plànol). Inscriu-te abans del 6 d'octubre.

Bases de participació

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464