Saltar apartados

Acte commemoratiu del Dia dels Drets Lingüístics

Alacant, 22 de novembre de 2017
Per Marc Santonja

El dijous 30 de novembre, a partir de les 19:00 hores, la Seu Ciutat d'Alacant acull la commemoració del Dia dels Drets Lingüístics amb la conferència "La llengua als nous mitjans públics valencians", a càrrec de Joan Carles Simó, cap de la Unitat d'Estil i Recursos Lingüístics d'À Punt Mèdia, la recentment creada Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació.

L'acte, organitzat per la Cívica, l'Escola Valenciana de l'Alacantí i la Universitat d'Alacant, tindrà lloc a la Sala Rafael Altamira de la Seu Universitària d'Alacant, en el carrer Ramón y Cajal 4, Alacant, i serà presentat per Mar Iglesias, directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA i vicepresidenta de la corporació.

El "Dia dels Drets Lingüístics", que per tercer any consecutiu celebra la UA, és una iniciativa que va sorgir de la Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià (PDL-PV), integrada per diversos sindicats, col·lectius i associacions valencianes.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464