Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Mulier mulieris 2018 XII Convocatòria d'Arts Visuals del MUA

Mulier mulieris 2018 XII Convocatòria d'Arts Visuals del MUA

Alacant, 26 d'octubre de 2017

Muliermulieriscartel18

El Museu de la Universitat d'Alacant MUA obri un any més la seua convocatòria d'Arts Plàstiques Mulier mulieris. Aquesta iniciativa, enmarcada dins del programa d'actes desenvolupat per la Universitat d'Alacant per a commemorar el Dia Internacional de les Dones , tracta de posar de manifest com la creació artística contemporània s'ha convertit en un terreny fèrtil per a les recerques que rescaten el llegat de les dones, visibilizan el constant i complex procés de transformació de la identitat femenina i aborden diversos conceptes entorn del gènere. En la seua XII edició, Mulier mulieris segueix proposant una reflexió plural i compromesa amb la construcció de nous imaginaris femenins a través de l'art.

No obstant açò, la iniciativa no va dirigida solament a dones, sinó que es poden presentar artistes sense importar el sexe, l'edat o nacionalitat i enviar la seua proposta relacionada amb l'objecte de la convocatòria. El termini per a enviar les propostes és del 12 de novembre al 15 de desembre de 2017, tots dos inclosos, a la següent adreça de correu electrònic: mua.convocatorias@ua.es. A la fi del mes de gener, el museu publicarà la llista amb les persones seleccionades en la seua pàgina web. Aquestes persones seran notificades per e-mail i podran veure les seues obres exposades durant els mesos de març a juliol de 2018.

 

Per a més informació, no dubtes a consultar les bases.

 

Notícia relacionada:

Exposició de la 11 Convocatòria d'Arts Visuals mulier mulieris 2016-2017

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464