Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Conferència sobre educació infantil de Mª Carmen Díez Navarro

Conferència sobre educació infantil de Mª Carmen Díez Navarro

Alacant, 16 de febrer de 2017

La Universitat d’Alacant ofereix el dilluns 20 de març una conferència de la mestra i escriptora especialista en educació Infantil, Mª Carmen Díez Navarro, que es farà en dues sessions: la primera a les 12.00 hores i la segona a les 17.00 hores. Les dues tindran lloc a la sala d’actes de la Facultat d’Educació (n. 702 en el plànol) amb entrada lliure.

Parlem de parlar. Del plaer dels sentits al plaer de les paraules” és el títol de la conferència de Mª Carmen Díez Navarro, professora, psicopedagoga i membre del consell de redacció de la revista In-fan-ci-a. Durant la xerrada, aquesta mestra defensarà una escola pensada per als xiquets, en què l’aprenentatge respecta la seua forma d’aprendre basada en l'experiència i en els sentits. Segons diu, els xiquets “aprenen mirant, tocant, olorant, escoltant, provant, imitant i repetint”.

Per aquest motiu, defensa propostes didàctiques que puguen adequar-se als més menuts, sense pressions per un “aprenentatge ràpid i sense sentit”. “Hem de pensar en aquestes formes d'aprenentatge que són pròpies al xiquet i des d'ací organitzar el dia a dia en l'escola, ja que segons com es conceben i articulen aquestes estratègies didàctiques, eixirà una o una altra trama, una o una altra manera de viure el fet educatiu, una o una altra manera d'estimar les paraules”, destaca Díez Navarro.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464