Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Seu Universitària de Cocentaina acull la..Exposició "Una generació perduda... o dues"

La Seu Universitària de Cocentaina acull la XIV Edició de la Jornada d'Humor Social amb l'Exposició "Una generació perduda... o dues"

Humor_social2017Alacant, 29 de març de 2017

La Seu Universitària de Cocentaina acull la XIV Edició de la Jornada d'Humor Social amb l’exposició «Una generació perduda… o dues», que estarà oberta al públic des del dijous 30 de març al 3 de maig, a la casa de la Joventut, pla de la Font, 10, gràcies al suport de la Fundació Manuel Peláez Castillo i la Federació de Caricaturistes d'Espanya (FECO-Espanya).

L'humorista gràfic Enrique Pérez, comissari de la mostra, assegura que el tema d'aquesta edició se centra en els devastadors efectes de la crisi i la seua gestió, «el desmantellament de l'estat del benestar i les seues conseqüències per la falta d'expectatives i eixides laborals, amb un atur juvenil superior al 50 %«, tal com afegeix Juli Sanchis, vicepresident de FECO-Espanya.

Un total de seixanta-un dibuixos de quaranta-tres autors internacionals han sigut escollits per a donar forma a l'exposició, encara que «n’hem rebut cent vint-i-tres», afirma Enrique. La nacionalitat dels autors seleccionats és molt diversa i, a més d'espanyols, la mostra inclou treballs d'autors argentins, colombians, cubans o francesos, entre altres.

Entre els autors que exposen la seua particular visió d’«Una generació perduda…o dues» trobem humoristes gràfics de la talla de Forges, Malagón, Ermengol, Junco, Napi, Angelines, Ché i Ortifus, que han volgut donar els seus treballs a aquesta exposició de compromís i denúncia social a través de l'humor.

Cartell

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464