Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Tallers 2.0 per a l'educació i Jornada d'in.. d'experiències d'educació plurilingüe 2017

Tallers 2.0 per a l'educació i Jornada d'intercanvi d'experiències d'educació plurilingüe 2017

Jornada d'ús i ensenyament del valenciàDe nou, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant amb la Unitat per a l'Educació Multilingüe (UEM) i la Cívica - Escola Valenciana de l'Alacantí organitzen els Tallers formatius 2.0 per a l'escola valenciana plurilingüe, que tindran lloc a la Universitat d'Alacant els dimecres 3, 10 i 17 de maig de 18h a 20.30h a l'edifici Germà Bernácer (Aula 5 Informàtica). Aquestes sessions formatives tenen l'objectiu de formar els docents en qüestions útils per aplicar a l'aula i construir una escola valenciana de qualitat amb el valencià com a element vertebrador.

La inscripció està oberta fins al mateix dia dels tallers i s'ha de fer per correu en lacivica@lacivica.cat o telefonant al 607 930 565. Haurem de donar les dades següents: nom complet, DNI, centre de treball i adreça electrònica.

Coneixerem "El blog de la mestra i el blog de la classe" de la mà de M.José Pastrana Martorell. Lorena López Resusta ens parlarà de "Gamifica la teua aula amb les noves tecnologies" i Francesc Pastor Verdú ens presentarà el "Linoit: el suro virtual". La Universitat d'Alacant certificarà 10 hores per l'assistència als tres tallers, però en cas de no assistència a un dels tallers no es generarà el certificat.

Aquests tallers conclouran amb l'edició de la Jornada d’Ensenyament i Ús del Valencià als Centres Educatius. Intercanvi d'Experiències d'Educació Plurilingüe 2017 que està adreçada a docents de primària i secundària i alumnes universitaris. L'objectiu és posar-los en contacte perquè compartisquen experiències pràctiques d'ensenyament de llengües i d’organització de l’educació plurilingüe, concretament en els centres de les comarques d’Alacant. La Jornada es realitzarà de 16 h a 20.30 h a la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant i les persones interessades a participar-hi podran presentar comunicacions fins al 30 de maig de 2017. El termini per a inscriure's en la Jornada finalitza el dia 26 de maig de 2017. Ja teniu a l'abast el programa de la jornada al següent enllaç.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464