Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA convoca el III programa de residències formatives PLUS

El MUA convoca el III programa de residències formatives PLUS

Alacant, 26 d'abril de 2017

La Universitat d'Alacant i la seua Fundació General (UAFG) convoquen, a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), el tercer programa de residències formatives de creació i investigació en art contemporani. PLUS III es durà a terme del 10 al 21 de juliol de 2017, i té com a objectiu fomentar la creació, augmentar la formació, promoure la recerca i generar contactes entre professionals del sector.

En aquesta convocatòria pública se seleccionaran cinc artistes residents o col·lectius, de qualsevol edat i nacionalitat, per a realitzar un projecte artístic (en diferents disciplines com a pintura, dibuix, escultura, fotografia, videoarte, instal·lació, etc.) en les instal·lacions del MUA, convertint el museu en un espai de creació i recerca multidisciplinària. Les residències es complementen amb una formació que proposa tallers de diferents agents culturals amb els artistes per a potenciar la professionalització i la projecció dels creadors.

Cada artista rebrà una borsa de 400 euros per a la producció del seu projecte. A més, s'ofereix una borsa d'allotjament i mitja pensió de 750 euros per a un sol artista no resident en el context local. Els projectes hauran d'estar acabats al final de la residència, i el MUA els exposarà en una mostra col·lectiva.

Els interessats hauran d'enviar un únic projecte en PDF a la direcció de correu eletrònic mua.convocatorias@ua.es fins al 18 de juny de 2017 que no supere els 5 mb i que continga la documentació del projecte que es vol dur a terme (descripció, esbossos, fotografies...), obres anteriors i currículum, amb dades personals de l'artista o col·lectiu.

MÉS INFORMACIÓ i bases de la convocatòria: http://www.mua.ua.es/archivos/2017_residencias.pdf

 

Notícies relacionades:

Resultat de les segones residències formatives de creació i recerca artística PLUS II 2016

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464