Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Exposició "Superant estereotips, ocupant espais" a l'Aulari I

Exposició "Superant estereotips, ocupant espais" a l'Aulari I

Alacant, 8 de maig de 2017

Descarregar cartela en pdf

 

L'ONG Solidaritat Internacional del País Valencià (SIPV) presenta l'exposició itinerant «Superant estereotips, ocupant espais», que es pot veure del 9 al 12 de maig de 2017 en la Sala Trànsit de l'Aulari I de la Universitat d'Alacant (núm. 25 en el plànol). Una de les finalitats principals de la mostra és donar visibilitat a les conquestes realitzades per dones capdavanteres en espais tradicionalment masculins.

«Des de SIPV presentem el nostre projecte de conscienciació sobre l'assignació apresa de rols de gènere, amb l'objectiu de contribuir a acurtar la bretxa de gènere en la ciutat d'Alacant.

Ho fem mitjançant una exposició itinerant en la qual mostrem els desafiaments quotidians que superen dones en països empobrits i a Alacant en tres àmbits tradicionalment masculins: representació, gestió de recursos productius i salut sexual i reproductiva.

Acompanyem l'exposició amb un joc que ens ajudarà a reconèixer estereotips i amb visites guiades i explicacions per a les persones interessades».

 

 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464