Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Biar acull una nova edició de les "Jornadas Trombonísticas"

Biar acull una nova edició de les "Jornadas Trombonísticas"

 

Alacant. Dilluns, 24 de juliol de 2017.

Del 24 al 28 de juliol, Biar acull les “Jornades Trombonístiques 17”. Una trobada en què hi haurà classes individuals, música de cambra, iniciació al jazz, exposicions, classes magistrals i concerts.

Aquesta edició tindrà la presència de 2i2quartet (J. Carlos Matamoros, Álvaro Martínez, Francisco Juan “Kiko” i Miguel J. Martínez “Viriato”), Francisco Soler (iniciació al jazz), Stéphane Loyer, trombó baix en l'Orquestra de RTVE i Toni Belenguer, professor de trombó jazz en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, com a professors del curs.

A més de classes individuals, hi haurà classes de música de cambra, iniciació al jazz, exposicions i classes magistrals que impartirà Santiago Blanco, trombó solista de l'Orquestra Simfònica de Navarra.

Les jornades tindran també concerts on participaran tots els professors, a més, de la "Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana" i "Payés Chamorro Traver Trio", format per Rita Payés (trombó i veu), Joan Chamorro (contrabaix i saxo tenor) i Josep Traver (guitarra).

Segueix-les en facebook.

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464