Saltar apartados

Cursos de valencià en la UA 2017-2018

Alacant, 13 de juliol de 2017

Per al curs 2017-18, la UA presenta una àmplia oferta de cursos de valencià i tallers de llengües al campus de Sant Vicent i en seus universitàries. La formació està adreçada a tota la comunitat universitària i al públic extern.

https://sl.ua.es/va/formacio/cursos-de-valencia-de-l-sl.html

Pel que fa als cursos de valencià al campus, el Servei de llengües ha organitzat, per al primer quadrimestre del curs 2017-18, cursos semipresencials de nivell B2, C1 i C2. Aquests cursos consten de 50 hores de classe presencial i 50 de treball en línia. Els cursos semipresencials a les seus universitàries són els següents: B1 a Elda; C2 a La Nucia; B1, B2 i C1 a Torrevella, i B2 i C1 a Villena. A més, el  Servei de Llengües amplia l’oferta amb cursos no presencials de nivell B2, C1 i C2.

Les classes dels cursos presencials, distribuïdes en dues sessions setmanals de dues hores, començaran el 25 de setembre de 2017 i finalitzaran el 10 de gener de 2018. La preinscripció del primer quadrimestre es farà del 4 al 8 de setembre (a excepció de Villena, que ha començat el 4 de juliol). Teniu tota la informació en el web del Servei de Llengües: http://sl.ua.es.

Aquests cursos inclouen la possibilitat de fer les proves d’acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA a la fi de gener al campus de Sant Vicent i a Torrevella. Els certificats resultants són equivalents als de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

La programació dels cursos de valencià del segon quadrimestre (de febrer a maig 2018) continua en procés d’estudi. El Servei de Llengües anunciarà l’oferta definitiva mitjançant el web: http://sl.ua.es.

A més, després de la bona acollida de la publicació en el diari Información dels cursos de valencià dels nivells A2 i B1, el curs pròxim es publicarà el curs B2.

Així mateix, l’oferta de formació en valencià es complementa amb el Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), situat a la planta baixa de la Biblioteca General, que ofereix de manera gratuïta grups de conversa de tots els nivells, i a través d’Internet el curs Valencià Bàsic (A2, B1) i les Fitxes de llengua (B2, C1 i C2). Podeu consultar aquesta oferta en http://web.ua.es/cau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallers de llengües i cultures

Una altra iniciativa, amb gran èxit durant aquest curs, ha sigut la realització dels tallers de llengües i cultures que fan una introducció a la llengua i a la cultura corresponents. El curs s’organitza en 5 sessions de 2 hores. Els tallers tenen l’objectiu de promoure entre la comunitat universitària el plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica.

L’oferta del primer quadrimestre, inclou els tallers d’alemany, àrab, francès, italià, japonès, romanès, portuguès, rus, llengua de signes i Introduction to Catalan Language and Culture i, per al segon quadrimestre està previst fer-ne també de grec modern, romanó-kaló i ucraïnès. Els tallers són gratuïts per a la comunitat universitària i tenen un cost de 20€ per a altres públics. Més informació i dates de matrícula en http://sl.ua.es.

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464