Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El màster en Art Dramàtic de la UA impartir..alització interpretativa del gènere musical

El màster en Art Dramàtic de la UA impartirà un curs gratuït d'especialització interpretativa del gènere musical

Els dies 7, 14, 21 i 28 de setembre 2017, la ballarina i actriu Marchu Lorente i el director de l’Orquestra Barroca Valenciana Manuel Ramos, impartiran aquest curs sobre dansa i cant, amb la col·laboració de la Fundació SGAE

MasterArteDramatico5
MasterArteDramatico4
MasterArteDramatico1
MasterArteDramatico2
MasterArteDramatico3

 

Alacant. Divendres 28 de juliol de 2017

El màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant començarà la quarta edició el pròxim mes d’octubre amb novetats en el programa de formació, entre les quals s’inclouen la incorporació del cant i la dansa. Amb aquest motiu, els responsables del màster han programat al Campus de la UA, durant el mes de setembre, el "Curs d’Especialització Interpretativa del Gènere Musical: Introducció al Musical Español", un taller pràctic gratuït orientat al gènere musical (cant i dansa) amb la col·laboració de la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana. El taller serà impartit per dos nous professors del màster, Manuel Ramos, director de l’Orquestra Barroca Valenciana, i Marchu Lorente, ballarina i intèrpret de teatre musical en obres com Follies i The Hole 2.

Així ho ha anunciat avui en roda de premsa el coordinador acadèmic del màster, John Sanderson, qui ha estat acompanyat en la presentació pels professors que impartiran el curs, Marchu Lorente i Manuel Ramos, i pel dramaturg alacantí Juan Luis Mira, en representació del Consell Territorial de la SGAE de la CV.

Bases d'inscripció i barem de selecció en www.artedramaticoaplicado.com/informacion

 

IV Edició del màster en Art Dramàtic UA

El màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant es consolida i arriba a la quarta edició amb novetats importants i la potenciació de les disciplines de cant i dansa dins del pla acadèmic sobre la formació integral de l’actor.

El màster, coordinat pel professor John Sanderson, incorpora tres nous professors en la plantilla docent en aquesta edició, amb l’objectiu de potenciar, a més de la interpretació, la dansa i el cant: Amanda Harris, actriu de la Royal Shakespeare Company que ha treballat amb grans mites de l’escena britànica com Ian McKellen, Anthony Sher i Declan Donnellan, i ha interpretat personatges canònics shakespearians com Lady Macbeth, Emilia en Otelo i Celia en Al vostre gust; Marchu Lorente, ballarina i actriu, que ha intervingut en musicals com Follies (Mario Gas) i My Fair Lady (Jaime Azpilicueta), i ha protagonitzat The Hole 2 (Víctor Conde); i Manuel Ramos, director de l’Orquestra Barroca Valenciana i principal director convidat en l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.

A més d’aquestes tres noves incorporacions, la plantilla docent està integrada per altres professionals d’un prestigi reconegut en la formació i la pràctica actoral en diferents especialitats entre els quals es troben John Strasberg (mestre d’actors amb la seua escola pròpia a Nova York), Mariano Barroso (director cinematogràfic i teatral, i actual vicepresident de l’Acadèmia de Cine), Montxo Armendáriz (director i guionista cinematogràfic), José Pedro Carrión (actor, actualment de gira amb l’obra Páncreas), Nuria Gallardo (actriu, de gira amb l’obra El perro del hortelano), Alejandro Tous (actor, de gira com a protagonista de l’obra Cabaret) i un llarg etcètera fins a completar una plantilla de 22 professors. S’hi inclou també talent local com Juan Luis Mira, Pollux Hernúñez o Pascual Carbonell, d’una trajectòria reconeguda com a directors i dramaturgs.

 

Marchu Lorente

Titulada Superior en Dansa Clàssica pel Real Conservatori Professional de Dansa de Madrid. (1989/1997) i llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa en el Conservatori Superior de Dansa María d’Àvila de Madrid (2007/2010).

Amb una àmplia experiència en grans produccions de teatre musical (7 novias para 7 hermanos, Spamalot, My Fair Lady), entre les seues interpretacions més recents destaquen Follies (Mario Gas) i The Hole 2 (Víctor Conde). Actualment es troba de gira amb Un chico de revista (Juan Luis Iborra), una producció de Teatro La Latina.

 

Manuel Ramos Aznar

Director de l’Orquestra Barroca Valenciana, té una dilatada trajectòria professional en la qual destaca haver exercit el càrrec de director musical del Misteri d’Elx (1993-2001), a més de compondre partitures com la Missa a Sant Nicolau (2008) i, com a director convidat, d’haver fet diverses actuacions a França, Itàlia, Holanda i Gran Bretanya. És el principal director convidat en l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant, amb la qual al juliol del 2016 va dirigir diversos concerts a Viena (Àustria).

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464