Saltar apartados

Ràdio UA agafa el relleu de Ràdio EPS

Alacant, 20 de juliol de 2017

Després de 8 anys de trajectòria i una programació variada i oberta per a tota la comunitat universitària, Ràdio EPS es transforma i naix Ràdio UA, un projecte que involucra a diversos òrgans de la Universitat d'Alacant i que compta amb l'empar d'un consell assessor propi del que formen part Rectorat, Facultats, la Unitat de Comunicació, el Consell d'Alumnes, col·laboradors especialistes i el coordinador de la ràdio Carlos Guillem.

Per a aquesta nova etapa, i després de tota l'experiència acumulada, el projecte de la ràdio universitària de la UA pretén continuar donant cabuda als interessos de tota la seua comunitat (alumnat, personal, associacions, etc.), prenent la participació com a filosofia primordial. Per això manté una oferta de 16 programes setmanals de 30 minuts cadascun i de temàtica diversa, i es dota d'una nova imatge coorporativa, una nova web i un nou impuls a les seues xarxes socials per a difondre les emissions.

Escolta Ràdio UA

Ràdio UA emet amb tu i per a tu

La participació és l'eix fonamental de Ràdio UA. Tots els estudiants i personal estan invitats a participar-hi, bé mitjançant el treball directe en la ràdio a través d'un programa de pràctiques, o prenent iniciatives per a engegar nous espais.

Vols formar part de Ràdio UA? Per als estudiants és una experiència formativa i personal única. Enriqueix el seu pas per la Universitat, millora les seues habilitats comunicatives, el seu discurs i la seua preparació per a treballar en un mitjà de comunicació, compartint experiències amb persones que tenen interessos afins. A més, els/les alumnes dels graus d'Enginyeria Multimèdia, Publicitat i Relacions Públiques, Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació o Infermeria, poden realitzar pràctiques curriculars en Ràdio UA que els aporten crèdits per a la seua carrera.

Tens una idea per a un programa? Ràdio UA valora la creativitat i la iniciativa, per la qual cosa anima a tota la comunitat universitària a proposar programes entorn de projectes o temàtiques socials, de recerca, d'art, de cultura i oci.

Presenta el teu programa

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464