Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • III edició dels tallers de llengües i cultures del Servei de Llengües

III edició dels tallers de llengües i cultures del Servei de Llengües

Alacant, 7 de setembre de 2017

La proposta, que va tenir una excel·lent acollida en les dues primeres edicions, augmenta l'oferta i inclou tallers de rus, francès, italià, alemany, portuguès, japonès, àrab, romanès, català per a estrangers i llengua de signes, amb una durada de deu hores cadascun i impartits en valencià i en la llengua escollida.

Els cursos tindran lloc a partir de la segona quinzena d'octubre. La inscripció és gratuïta per a la comunitat universitària, i comença el 25 de setembre per a francès i català, i el 16 d'octubre per a la resta de tallers.

Després de l'èxit de participació el curs passat, el Servei de Llengües de la UA posa en marxa una nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures. Per a aquest primer quadrimestre, a l'oferta de tallers de rus, francès, italià, alemany, català i llengua de signes, s'hi sumen els tallers de portuguès, japonès, àrab i romanès.

Els membres de la comunitat universitària s'hi podran inscriure de manera gratuïta, i també qualsevol altra persona interessada per un preu de vint euros. Els tallers tenen una durada de deu hores (reconegudes amb un crèdit) i busquen promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l'ús del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica.

Amb aquests tallers tindràs una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país, podràs practicar situacions comunicatives, conèixer el vocabulari bàsic, i descobrir aspectes de la gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o art.

Entre els tallers que ofereix el Servei de Llengües de la UA n'hi ha també un dedicat a la llengua de signes al País Valencià, amb un programa que inclou aspectes sociolingüístics de la comunitat sorda, el coneixement de la llengua de signes i pràctiques de rol comunicatiu.

Coneix cadascun dels tallers

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464