Saltar apartados

L'Alfàs del Pi, destinació saludable

Alacant, 25 de setembre de 2017

El dijous 28 de setembre, a les 20.30 hores, es presentarà a la Casa de Cultura de L'Alfàs del Piel treball editat per la Universitat d'Alacant sota el títol "L'Alfàs del Pi, destinació saludable", dins del marc "L'Alfàs del Pi: any saludable".

L'estudi, coordinat i dirigit per José Luis Gascó, director de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la UA, s'inicia amb la detecció i reivindicació dels actius existents en la localitat, realitzant un diagnòstic de l'Alfàs del Pi com a ciutat saludable i sostenible. "L'Alfàs del Pi, destinació saludable" inclou els recursos actuals que existeixen en la localitat, aportant també un "Mapa d'Actius" que concreta espais d'oportunitat per a millorar la qualitat de vida de la població.

Amb el projecte "L'Alfàs del Pi: any saludable" es pretén incorporar la salut dels ciutadans com a matèria transversal en el conjunt de les actuacions i polítiques municipals.

 

Notícies relacionades:

La UA i l'Alfàs del Pi signen un conveni per a convertir aquest municipi costaner en un model d'innovació urbana saludable

La Universitat d'Alacant realitzarà un estudi sobre l'Alfàs del Pi com a destinació saludable

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464