Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Projecció de les Sinsombrero, documental sobre les dones de la generació del 27

Projecció de les Sinsombrero, documental sobre les dones de la generació del 27

Alacant, 18 de setembre de 2017

El divendres 22 i el dissabte 23 de setembre es projectarà a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant (Ds. 22, 18.15h) i en la fundació Paurides d'Elda(Dv. 23, 19.00h) el documental "Las sinsombrero", amb presència de la seua directora, Tània Balló.

«LAS SINSOMBRERO és una producció única a Espanya, un projecte crossmedia, que utilitza diferents formats i plataformes (televisió, internet i publicació), amb l'objectiu de recuperar, divulgar i perpetuar el llegat de les dones oblidades de la primera meitat del segle XX a Espanya. Des de les figures femenines de la Generació del 27 fins a totes aquelles dones que amb la seua obra, les seues accions i la seua valentia van ser i són fonamentals per a entendre la cultura i la història d'un país que mai les va reivindicar.

Amb el terme Generació del 27 es coneix al que segurament és el grup de literats i artistes més influents i coneguts de la cultura espanyola.

Dins del Grup del 27 van existir, van crear i van triomfar una generació de dones pintores, poetes, novel·listes, il·lustradores, escultores i pensadores, d'immens talent que no solament van gaudir en el seu temps d'èxit nacional i internacional, sinó que a través del seu art i activisme van desafiar i van canviar les normes socials i culturals de l'Espanya dels anys 20 i 30.» https://www.lassinsombrero.com

Entrada lliure fins a completar l'aforament de les sales.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464