Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concerts de Tardor de l'OFUA a Petrer, Benissa i Benilloba

Concerts de Tardor de l'OFUA a Petrer, Benissa i Benilloba

Alacant, 24 d'octubre de 2018.

OFUA tardor Benissa
OFUA tardor Pretel
OFUA tardor Benilloba

L'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) inicia el curs acadèmic amb un cicle de Concerts de Tardor sota l'adreça de Tobias Gossmann. El cicle està integrat per tres actuacions en les localitats alacantines de Petrer, Benissa i Benilloba, i compta amb el suport dels seus patrocinadors anuals: Fundació Manuel Peláez, Vectalia, Hidraqua i la Diputació d'Alacant.

  • El divendres 26 d'octubre, Petrer acollirà la primera actuació de l'OFUA, en l'estació d'autobusos Elda-Petrer, a les 19 hores. Aquest concert compta amb el patrocini específic del Grup Vectalia. L'aforament és limitat i, per a l'assistència al concert, és necessària invitació, que pot arreplegar-se en l'oficina de l'Estació d'Autobusos de Petrer-Elda.
  • El dissabte 27 d'octubre, la formació universitària actuarà a Benissa (Taller d'Ivars) a les 18:30 hores, l'entrada és lliure limitada a l'aforament.
  • Per a finalitzar el cicle, el diumenge 28 d'octubre a les 12:30 hores, l'OFUA oferirà un concert en l'Auditori de Benilloba, l'entrada és lliure limitada a l'aforament.

L'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) està marcada, fonamentalment, pel seu caràcter formatiu i un alt grau d'exigència.
Els joves integrants d'aquesta formació mostraran els resultats del seu aprenentatge musical i pedagògic sota l'adreça de Tobias Gossman. El director ha escollit per a aquest Cicle de Tardor un repertori que inclou peces del somni d'una nit d'estiu de Felix Mendelssohn; la Pavane de Gabriel Fauré i algunes danses i melodies populars de Romania, del compositor hongarés Bela Bartók.
Tal com afirma Gossman, el punt fort dels concerts ho constitueix la Simfonia núm. 40 en sol-menor, KV 550, de Wolfgang Amadeus Mozart. Aquesta obra enigmàtica és una de les últimes tres simfonies del genial mestre. La seua malenconia, tristesa i dramatisme, però també els seus moments d'esperança, l'han fet una de les més famoses composicions del món.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464