Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocat el 'Premi Audiovisual MiCe Universitària 2019'

Convocat el 'Premi Audiovisual MiCe Universitària 2019'

Premi MiCe Universitària domini lingüístic 2019

La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), la qual celebrarà la seua setena edició el pròxim mes de Febrer de 2019 com a novetat aquest any estrena una nova secció a concurs '' MICE Universitària Domini Lingüístic '' adreçada a l'alumnat universitari de les regions valenciano/catalano parlants. La Universitat d'Alacant amb la seua participació en la Xarxa Vives d'Universitats se suma a aquesta proposta.

El Premi MiCe Universitària domini lingüistic 2019 va adreçat a alumnat universitari. Es podran presentar treballs audiovisuals de qualsevol gènere, amb duració màxima de 15 minuts, produïts als cursos 16/17, 17/18 i 18/19 que no hagen estat presentades en edicions anteriors de la MiCe.

El termini de presentació està obert fins al 15 de desembre.

Què és la Mostra Internacional de Cinema Educatiu?

La MiCe és una mostra de cinema educatiu d'àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d'entorns d'aprenentatge.

És el nostre objectiu fonamental fomentar l'ús dels mitjans audiovisuals com a eina bàsica d'aprenentatge tant en educació formal com no formal: funció cultural, social i de diversió. Ser proactius en l'ús de les noves tecnologies i no receptors passius. Dominar els codis mediàtics perquè els mitjans no ens controlen a nosaltres.

La MiCe se celebra per tot el territori valencià durant el mes de febrer, amb passes per a escolars i projeccions obertes al públic en més de 25 seus a pobles i ciutats. No ens limitem a projeccions d'audiovisuals escolars. Pel·lícules professionals amb continguts educatius, concerts, exposicions, tallers audiovisuals, jornades per al professorat i, sobretot, festa, molta festa i diversió.

A la nostra 7a edició ampliem les seccions i volem animar-te que participes. Enguany comptem amb les col·laboracions de: la Xarxa Vives d'Universitats , la Fundació Escola Valenciana , la Fundació FULL i el suport de la nostra Televisió Pública Valenciana À Punt .

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464