Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Fundació Manuel Peláez renova el seu com..ra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

La Fundació Manuel Peláez renova el seu compromís de patrocini amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

Alacant. Dimecres, 24 d'octubre de 2018

 

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA. L’acord ha sigut subscrit en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar. L’acte també ha comptat amb la presència de la vicerectora de Planificació Econòmica i vicepresidenta de la Fundació General de la UA, Mónica Martí, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la secretària general de la UA, Esther Algarra, i la directora de la Fundació Manuel Peláez, Concha Aldave.

 

El mecenatge de la Fundació Manuel Peláez permet finançar beques de formació per als músics de l’OFUA, així com la celebració de cicles de concerts que anualment organitza la Universitat. El rector, Manuel Palomar, ha volgut destacar el caràcter formatiu de l’OFUA i ha agraït la col·laboració de la Fundació Manuel Peláez, «que any rere any aporta els mitjans que permeten que un projecte com el de l’OFUA puga tirar endavant». La Fundació Manuel Peláez va ser el primer patrocinador que, des del 2008, ha donat suport a aquest projecte musical i formatiu, un suport que s’ha mantingut de manera ininterrompuda durant aquests anys.

Per part seua, Carmen Robles, presidenta de la Fundació Manuel Peláez, ha expressat la seua satisfacció per la renovació d’un compromís que «conjuga la col·laboració en la formació de músics, acosta la música de qualitat a la societat a través dels concerts que es realitzen i, a més, permet col·laborar amb causes solidàries». El vicerector Carles Cortés ha subratllat l’èxit de convocatòria de la proves de selecció d’aquest any per a formar part de l’OFUA, amb una alta demanda d’estudiants. Com a resultat d’aquesta selecció, l’orquestra comptarà enguany amb un noranta per cent d’intèrprets de nova incorporació, amb una mitjana d’edat de 24 anys, fet que reforça el caràcter jove de la formació musical universitària.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464