Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • II Edició del festival de curts de terror 'Torrerífico'

II Edició del festival de curts de terror 'Torrerífico'

Alacant, 28 de novembre de 2018
Patricia Orozco Gómez

 

Dissabte 27 d'octubre es va celebrar el II Festival de curts de terror Torrerífico, organitzat per la Regidoria de Joventut al costat de l'associació juvenil La Comarca i la seu universitària de la Universitat d'Alacant a Torrevella. Entre els requisits, el més rellevant era que aquests curts de terror (en el sentit més ampli: des de terror psicològic fins a paròdies còmiques del terror, etc.) havien de gravar-se mitjançant un telèfon mòbil. Així doncs, en aquesta edició, van anar set els curts que van participar.

D'una banda, el guanyador del jurat (format per Israel Gil Pérez i Raúl García Sáenz d'Urturi de l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant, i Germán Martínez Pérez de l'Associació Juvenil La Comarca), va ser Diente de lechede Manuela Moscardó Guilleme i va obtenir un premi de 300 euros. Est tracta sobre un dentista d'uns 70 anys que porta tota la seua vida investigant com tornar a ser jove, per a açò ha pogut treballar amb persones que han accedit a provar els seus experiments, fins que un dia, una dona arriba a la consulta decidida a fer-ho i encara que tot sembla estar eixint bé, de sobte, la qual cosa sembla una fallada elèctrica afecta a l'experiment.

D'altra banda, el guanyador del públic, dotat d'un premi de 100 euros, va anar per al Mi mejor cumpleaños, de Yerai Santiago. En est ens trobem al protagonista, Rodrigo García, que és un senyor que solament vol celebrar el seu aniversari, així i tot, una força fosca intentarà impedir-ho costi el que costi, fins al punt en el qual l'aniversari de Rodrigo culminarà de la pitjor manera possible.

Aquesta obra ha sigut, per la seua banda, seleccionada per al XI Concurs de curtmetratges, obres audiovisuals, subtitulació i doblatgeper a ser usada en la secció de subtitulació. D'aquesta forma es pretén visibilizar tots dos certàmens.

A més de la reproducció dels curts i el lliurament de premis, durant l'esdeveniment, els assistents també van poder gaudir del primer mediometraje de la productora Little Zombie, Bored Zombies.

 

Pots veure la llista completa de curts presentats en Youtube

 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464