Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • II Jornada d'Aules Universitàries de la Universitat d'Alacant

II Jornada d'Aules Universitàries de la Universitat d'Alacant

Sant Vicent del Raspeig
29 de novembre de 2018

El passat 23 de novembre va tenir lloc en el MUA la II Jornada d'Aules Universitàries de la Universitat d'Alacant. La trobada va reunir a regidors/es i coordinadors/es del programa d'aules universitàries que la Universitat d'Alacant desenvolupa en tota la província.

En la jornada, que va comptar amb la partipación de Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Mar Iglesias, directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística , i Juan David Santiago, coordinador tècnic, els assistents van poder intercanviar les experiències, idees i estratègies que utilitzen als seus municipis per a la programació i difusió de l'activitat cultural. Durant el torn de paraula oberta, els assistents van mostrar especial interès pels tallers de llengües, guies de llenguatge inclusiu i exhibicions esportives.

Després de l'intercanvi d'idees, es va presentar l'oferta cultural que la universitat posa disposició de les aules per a l'any 2019 i que consta d'un ampli catàleg d'exposicions, conferències, cicles de cinema, i les activitats teatrals, dansa i música, a càrrec de les pròpies aules culturals de la universitat, formades per alumnat.

Mitjançant aquest programa, que ja arriba a 20 poblacions, la Universitat ofereix a municipis més menuts l'oportunitat de ampliar la seua oferta cultural, especialment a través paquets culturals temàtics, dissenyats tenint en compte i contemplant la realitat d'aquestos. Amb aquestes accions es dóna compliment a les finalitats estatutàries de la Universitat a través de l'extensió universitària i la transferència de coneixement a la societat.

Es va aprofitar la trobada per a donar la benvinguda a les noves aules universitàries de Bigastre, Segella i Aigües.

II trobada aules universitaries 1
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2
II trobada aules universitaries 2

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464