Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Tallers de llengües i cultures del segon quadrimestre

Tallers de llengües i cultures del segon quadrimestre

Alacant, 20 de desembre 2018 

Tindran lloc durant els mesos de març i abril. La inscripció i matriculació és gratuïta per a la comunitat universitària, i es realitzarà del dia 11 al 24 de febrer de 2019.

Després de l'èxit de participació el curs passat, el Servei de Llengües de la UA presenta una nova edició dels Tallers de llengües i cultures . En aquest segon quadrimestre comptarem amb els tallers d'introducció a la llengua i la cultura alemanya, àrab, francès, italià, japonès, llengua de signes a la Comunitat Valenciana, portuguès, romanès, rus i català .

Els membres de la comunitat universitària podran inscriure's de forma gratuïta , i qualsevol altra persona interessada per un preu de 20 euros . Els tallers tenen una durada de 10 hores (reconeguts amb 1 crèdit ) i volen promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l'ús del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica.

Amb ells tindràs una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país, practicant situacions comunicatives, coneixent el vocabulari bàsic, i descobrint aspectes bàsics de la seua gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o del seu art.

Informa't sobre cadascun dels tallers

tallers de llengües
tallers de llengües 1
tallers de llengües 2

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464