Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Cursos de valencià per al 2n quadrimestre 17-18 de la UA i les seues seus

Cursos de valencià per al 2n quadrimestre 17-18 de la UA i les seues seus

Alacant 13.02.2018
Per Soraya Mas Arronis

La UA presenta una àmplia oferta de cursos de valencià i tallers de llengües tant a la mateixa universitat com a les seus universitàries, adreçada a la comunitat universitària i també als interessats externs.

El Servei de Llengües ha organitzat per al segon quadrimestre del curs 2017-18 cursos semipresencials de nivell B1, B2, C1 i C2, no presencials de nivell B2, C1, C2 i un curs inicial de nivell A1 per a estudiants d’Erasmus. La formació consta de 50 hores de classe presencial i 50 de treball en línia. Els cursos semipresencials es realitzaran a les seus universitàries de les diferents localitats:  B2 a Elda; C2 a la Nucia i Castalla;  C1 i C2 a Guardamar i Dènia, i B1 i C1 a Torrevella. A més, el  Servei de Llengües amplia l’oferta amb cursos no presencials de nivell B2, C1 i C2.

La data de preinscripció per al curs del segon quadrimestre de 2018 serà del 19 de febrer al 23 de febrer, i en el cas dels estudiants d’Erasmus  només tindran fins l’11 de febrer. Les classes són dos hores de durada, distribuïdes en dues sessions setmanals i l’aprenentatge es realitzarà entre els mesos de març i maig. Teniu tota la informació en el web del Servei de Llengües: http://sl.ua.es.

El curs permet als estudiants la possibilitat de preparar les proves d’acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA i també la preparació per l’examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, segons el nou sistema de consideració i avaluació internacional lingüístic per nivells.

El Servei de Llengües segueix planificant cursos per a pròxims anys amb intenció de seguir ampliant l’oferta de més nivells lingüístics i localitats. El Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), situat a la planta baixa de la Biblioteca General també ofereix una formació complementaria i gratuïta amb uns grups de conversa de tots els nivells. Per últim, en línia trobem el curs Valencià Bàsic (A2, B1) i les Fitxes de llengua (B2, C1 i C2). Podeu consultar aquesta oferta en http://web.ua.es/cau

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464