Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Concert de la Coral de la UA a les coves del Canelobre

Concert de la Coral de la UA a les coves del Canelobre

Alacant, 20 de març 2018
per Ana Sánchez

La Coral de la UA participarà, el pròxim 21 de març, en el Primer Campus de Música de Recursos Educatius de l'ONCE. Oferirà un concert que tindrà lloc a l'interior de les coves del Canelobre, situades dins del terme municipal de Busot. El concert començarà a les 19.00 hores.

La Coral de la Universitat d'Alacant, dirigida per Sholomo Rodríguez, participa en aquest campus amb un concert amb un marcat caràcter didàctic, íntimament relacionat amb la filosofia i els objectius d'aquest Campus de Música. A través  d'aquesta dinàmica, els assistents a aquest esdeveniment podran escoltar i aprendre gràcies a un repertori compost per musicals, havaneres, gospel, boleros, clàssics del rock, entre altres gèneres musicals. Per a la Coral de la Universitat, i per a la Universitat en conjunt, és molt important formar part d'aquest tipus d'iniciatives, i gràcies a la col·laboració del Vicerectorat d'Estudiants i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües, ha sigut possible la presència de la voral en aquest concert tal especial.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464