Saltar apartados

Conciertos de primavera 2018 OFUA

Alacant, 14 de març de 2018 

 

L'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) inicia un any més el seu cicle de Concerts de Primavera sota l'adreça de Tobias Gossmann. El cicle està integrat per tres actuacions, a Crevillent, La Vila Joiosa i Alacant i compta amb el suport dels seus patrocinadors anuals: Fundació Manuel Peláez, Vectalia i Hidraqua, i l'específic de la Fundació Cajamar.

  • El divendres 23 de març en el Teatre Auditori de La Vila Joiosa , a les 20 hores , en col·laboració amb l'Ajuntament de la Vila (Entrades a 2 euros i 0'75 euros reduïda).
  • El dissabte 24 de març en l'Auditori de Diputació (ADDA) a les 20 hores , amb un Concert benèfic patrocinat de forma específica per la Fundació Manuel Peláez i Fundació Cajamar a favor de la Fundació Noray Projecte Home Alacant, entitat a la qual anirà destinada la recaptació del concert. El preu/donatiu de l'entrada és de 15 euros, i s'ha habilitat la Fila Zero, per a aquells que no puguen assistir però desitgen realitzar una aportació solidària.

    Venda d'entrades i fila 0

  • El diumenge 25 de març a Crevillent , concretament en l'Església de La nostra Senyora de Belén , a les 20 hores i amb entrada lliure. Aquesta actuació compta amb el patrocini de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant.

El programa musical triat per a enguany inclou La Simfonia No.8 en Do Major, coneguda com la Gran, l'última simfonia que va escriure Franz Schubert. Encara que durant la vida de Schubert la simfonia ni tan sols es va estrenar, avui dia està considerada com una de les obres més rellevants en tota la història de la música assegura el director de l'OFUA i afig que per a l'OFUA és un gran repte estudiar i presentar aquesta simfonia al públic per la seua dificultat i gran envergadura. Els músics de l'orquestra tindran una trobada amb una obra mestra d'exigències instrumentals grans amb la qual aprendran la interpretació de l'estil clàssic %u2013 romàntic .

Tobias
Ofua 2
Ofua 3
Ofua 4
Ofua 5

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464