Saltar apartados

"Disseny japonès actual. 100 exemples"

Del 15 de febrer al 22 de març. MUA

Disseny japonès actual. 100 exemples és el títol de l'exposició que es podrà visitar des del dijous 15 de febrer, dia de la seua inauguració, fins al pròxim 22 de març, al Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). Una mostra que conjuga la modernitat del Japó amb la tradició.

L'exposició, oferida per la Fundació Japó, Madrid, aterra al Museu de la Universitat d'Alacant amb una col·lecció que integra els nous corrents estètics amb l'artesania tradicional nipona, i que intenta mostrar una visió diferent sobre la cultura i la vida quotidiana japonesa. En el disseny de productes al Japó es pot apreciar tant una sensibilitat universal i contemporània com l'ús i la influència de tècniques locals molt tradicionals. A través d'aquests cent productes del disseny industrial japonès actual es pretén mostrar la cultura visual i la vida quotidiana del país.

La Fundació Japó és una organització pública especialitzada i va ser fundada el 1972 amb el propòsit de promoure l'entesa internacional a través de l'intercanvi cultural. Ha dut a terme programes en una varietat de camps, participa en el diàleg internacional a través d'intercanvis artístics i culturals, promou l'ensenyament de l'idioma japonés a l'estranger i dóna suport als estudis japonesos i a l'intercanvi intel·lectual. Amb la finalitat de millorar la comprensió de les arts i la cultura japoneses a través de les arts visuals, la fundación col·labora amb museus estrangers en una àmplia gamma d'exposicions que van des de les arts tradicionals fins a les arts contemporànies.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464