Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El CeMaB presenta la nova programació per als mesos de febrer a maig de 2018

El CeMaB presenta la nova programació per als mesos de febrer a maig de 2018

Alacant, 12 de febrer de 2018

El Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CeMaB) acaba de presentar la nova programació per als mesos de febrer a maig de 2018, amb un total de divuit activitats que tindran com a protagonistes escriptors, cineastes, acadèmics i investigadors de reconegut prestigi internacional, els quals participaran en presentacions de llibres, conferències, trobades acadèmiques i recitals poètics.

Tal com detalla la directora del CeMaB, Eva Valero, el centre comptarà amb l'escriptor peruà Paolo de Lima (del 20 al 22 de febrer) i amb l'escriptora peruana Grecia Cáceres (27 de març), així com els espanyols Pilar Blanco (26 d'abril) i Benjamí Prado (16 i 17 de maig). Visitaran Alacant els acadèmics Saúl Sosnowski (University of Maryland), Francisco Tovar (Universitat de Lleida) i Robin Lefere (Université Libre de Bruselles) el 12 de març i el 3 de maig, i el 14 i 16 de maig, respectivament. A més, el Centre ha programat, juntament amb el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, una trobada amb el guionista Javier Olivares, creador de les sèries televisives El Ministerio del Tiempo i Isabel (6 de març, CeMaB Campus, a les 12 h).

El 10 d'abril tindrà lloc l'espectacle Homenatge a Mario Benedetti  (Paranimf, 20 h) amb Silvana Marrero i Carlos Darakjan (artistes uruguaians) que han musicalitzat poemes de Benedetti. Entre altres, es podran sentir els dos poemes inèdits que van ser descoberts pel CeMaB en la biblioteca de Madrid que l'escriptor va donar al centre.

Amb motiu del Dia del Llibre (23 d'abril, 10 h, Seu Ciutat d'Alacant-Ramón y Cajal, 4) es farà la lectura pública del Quixot. Activitat coorganitzada amb la Seu Ciutat d'Alacant i la tertúlia literària Entre Ayer y Hoy, que el 10 de gener va començar la seua tercera edició amb el títol Del texto a la imagen i que finalitzarà el 20 de juny. L'activitat es completa amb presentacions de llibres i amb la participació del CeMaB en el Congrés Internacional ALEH" Formes múltiples d'expressió de la rebel·lia en la literatura hispànica", que organitza l'Associació de Joves Investigadors de la Literatura Hispànica-ALEPH (del 24 al 27 d'abril).

   

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464