Saltar apartados

Espectacle homenatge a Mario Benedetti

Alacant, 23 de gener de 2018

El Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedett i (CeMaB) ha preparat un acte commemoratiu de música i poesia per a homenatjar a l'escriptor i poeta Mario Benedetti. En aquest acte els artistes uruguaians Silvana Marrero i Carlos Darakjian presentaran un espectacle basat en musicalitzacions de poemes de Mario Benedetti que recorren la poesia i el pensament de l'autor uruguaià.

Per primera vegada, podran escoltar-se musicalitztats els dos poemes inèdits de Mario Benedetti que van ser descoberts pel CeMaB entre els arxius de la seua biblioteca de Madrid que l'escriptor va donar al centre. Aquest concert serà el primer de la gira que tots dos artistes realitzaran per diferents llocs de la geografia espanyola i que han volgut estrenar en la UA, lloc on es troben aquests poemes inèdits.

L'espectacle tindrà lloc en el Paranimf de la Universitat d'Alacant el dimarts 10 d'abril a les 20:00 hores i la seua entrada és lliure fins a completar l'aforament.

No és la primera vegada que tots dos artistes han dut a terme un homenatge musical al famós autor. Ja en america llatina han presentat en anteriors ocasions i amb gran èxit aquest espectacle que, per primera vegada, gaudirem a Espanya.

 

Pots consultar tota la programació d'ACUA (agenda cultural de la Universitat d'Alacant)

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464