Saltar apartados

XVIIé Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana

Alacant, 1 de març de 2018
Soraya Mas Arronis

 XVIIé Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana 2018El departament de Filologia Catalana de la UA en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'alumnat del Grau de Filologia Catalana organitza el XVIIé Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana amb intenció de promoure i reivindicar la importància de la llengua i la cultura al sud del nostre territori.

Amb l'organització del congrés, professors com alumnes, es marquen dos objectius clars: per una banda, continuar amb el gran treball realitzat fins ara pels anteriors organitzadors i organitzadores i convertir la trobada en un centre de reunió dels i les estudiants de filologia catalana per compartir-hi vivències, experiències i coneixements. D'altra banda, busquen aproximar la realitat del sud lingüístic als participants de les diferents zones del territori catalanoparlant per mostrar com és el dia a dia en una societat amb continus conflictes lingüístics. 

El congrés tindrà lloc el 18, 19 i 20 d'abril a la Universitat d'Alacant, amb un programa d'activitats encara provisional que inclourà, xarrades, visites turístiques, menjars col·lectius i concerts.  El termini d'inscripció finalitza el 28 de març. Després d'aquesta data es podrà realitzar la inscripció consultant la disponibilitat d'allotjament al correu xviicongresestudiantsfilocat@gmail.com . Analitzant les necessitats que podrien tenir els participants acollits, s'ofereixen diferents quotes:

  • Dins del termini d'incripció:
    • Amb allotjament :45 €
    • Sense allotjament: 25
  • Fora del termini d'inscripció:
    • Amb allotjament: 55€ (Sempre que hi haja disponibilitat)
    • Sense allotjament: 35€

L'abonament de la quota es realitzarà al compte bancari de SabadellCam que ha facilitat el departament. Podeu trobar-lo ací, en l'apartat d'inscripció. Una vegada fet l'ingrés, per completar correctament la fase d'inscripció, s'ha d'enviar una còpia del justificant de pagament en format pdf al formulari d'inscripció, o bé al següent correu electrònic: dfcat@ua.es

Amb iniciativa de fer distintiu el XVIIé congrés organitzat a Alacant, s'han elaborat models diferents de samarretes, exposades al Facebook del congrés. Els participants podràn seleccionar la compra de la samarreta al formulari d'inscripció.

Des de l'organització, aconsellen la tramitació, si és possible, de la beca DRAC de la Xarxa Vives. A més, han transmés els seus desitjos de poder mostrar que la llengua i la cultura hi són, encara, ben presents i afronten l’avenir amb una mirada esperançadora.

Podeu consultar el programa

Samarreta1. XVIIé Congrés de Filologia CatalanaSamarreta2. XVIIé Congrés de Filologia Catalana 2018Samarreta3. XVIIé Congrés de Filologia Catalana 2018

Samarreta4. XVIIé Congrés de Filologia Catalana 2018

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464