Saltar apartados

Cicle:Cinema i literatura en Monòver

L'Aula Universitària de Monòver, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, presenta el Cicle " Cinema i Literatura". Les projeccions tindran lloc en l'Auditori Antonio J. Ballestes, situat en la Casa de Cultura del municipi, des del dia 15 de març fins al 5 de juny.  Entrada lliure fins a completar aforament. 

La cartellera serà la següent:

 • Las uvas de la ira (1940)- 15 març 20:00
  Tom Joad (Henry Fonda) torna a la seua llar després de complir condemna a la presó, però la il·lusió de tornar a veure als seus es transforma en frustració en veure com els expulsen de les seues terres. Per a escapar a la fam i a la pobresa, la família no té més remei que emprendre un llarguíssim viatge ple de penalitats amb l'esperança de trobar una oportunitat a Califòrnia, la terra promesa. 
 • Drácula ( 1931) - 19 març 20:00
  Aquesta és una de les primeres versions sobre el mític vampir. Va ser realitzada per la Universal, productora especialitzada en el cinema de terror. El comte Drácula abandona els Carpats i es trasllada a Occident, portant-se com a servent a un comptable. Una vegada instal·lat, s'enamora d'una jove que ja està promesa. Comença a visitar-la a les nits i va bevent la seua sang a poc a poc per a convertir-la així en la seua esposa. Però el malestar que pateix la jove alerta a la seua família, que cerca l'ajuda del doctor Van Helsing.
 • Las Horas (2002) - 16 maig 20:00
  Història de tres dones d'èpoques diferents que tracten de trobar-li un sentit a la vida. A principis dels anys 20, Virginia Woolf, en un elegant barri de Londres, lluita contra la seua bogeria mentre comença a escriure la seua primera gran novel·la: "Mrs. Dalloway". En els anys 50, a Los Angeles, a Laura Brown, una dona casada i amb fills, la lectura de "Mrs. Dalloway" li resulta tan reveladora que comença a considerar la possibilitat de canviar radicalment la seua vida. A Nova York, Clarissa Vaughan, una versió actual de "Mrs. Dalloway", està enamorada del seu amic Richard, un brillant poeta malalt de SIDA.

 • Frankestein (1931)- 5 de juny 20:00
  El doctor Henry Von Frankenstein escomet un experiment tenebrós: construir, a partir de fragments de cadàvers, un nou ésser humà. Amb l'ajuda del seu criat Fritz, s'endinsa durant la nit en els cementeris de la localitat per a arrancar als cadàvers les parts que necessita. El que ignora és que el cervell que ha utilitzat en el seu experiment havia pertangut a un criminal.

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464