Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONVOCATÒRIA 2018 DE SUPORT LINGÜÍSTIC A L'..OCTORALS EN VALENCIÀ I LLENGÜES ESTRANGERES

CONVOCATÒRIA 2018 DE SUPORT LINGÜÍSTIC A L'ELABORACIÓ DE TESIS DOCTORALS EN VALENCIÀ I LLENGÜES ESTRANGERES

Alacant, 22 de març
Soraya Mas Arronis

La Universitat d'Alacant, a través del Servei de Llengües fa una convocatòria pública per a la concessió de suport lingüístic a l'elaboració de tesis doctorals en valencià i llengües estrangeres dirigida a alumnat de doctorat de la Universitat d'Alacant.

Amb aquesta iniciativa pretenen estimular l'elaboració de tesis en valencià i llengües estrangeres i millorar el coneixement i l'ús del llenguatge científic i la terminologia en aquestes llengües entre l'alumnat de doctorat de la Universitat d'Alacant.

El termini per  presentar  la sol·licitud està obert durant tot l'any 2018 i es realitzarà a través del formulari . La resolució serà en el termini de trenta dies comptadors des de la presentació de la sol·licitud.

Les persones interessades a rebre suport lingüístic l'hauran de sol·licitar a través del formulari . En els 15 dies posteriors a la recepció dels materials de la tesi,  rebran un correu electrònic amb un informe de qualitat preliminar que indicarà si tenen la qualitat lingüística suficient per a ser revisats. En el cas dels textos considerats no aptes per a revisió, l'informe indicarà el motiu de la decisió i donarà indicacions per a millorar-ne la qualitat. En el cas de les tesis en llengües estrangeres, cal presentar un escrit de la persona que dirigeix la tesi, que ha d'indicar que aquesta es redactarà en la llengua corresponent. 

És requisit imprescindible que els treballs s'arxiven en el Repositori Institucional de la Universitat d'Alacant (RUA) i que s'envie l'enllaç corresponent al Servei de Llengües.

Pots consultar els testimonis d'anteriors beneficiaris de les ajudes.SUPORT LINGÜÍSTIC A L'ELABORACIÓ DE TESIS DOCTORALS EN VALENCIÀ I EN LLENGÜES ESTRANGERES

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464