Saltar apartados

Poetes en xarxa

Alacant, 28 de març
Per Ana Sánchez Simón

Amb motiu del Dia del Llibre el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües organitza Poetes en Xarxa , un esdeveniment poètic i musical, en el qual participaran alguns autors que ja van intervenir en "L'amor és xulo" , el qual va tenir una molt bona acollida per part del públic, com és el cas de Victoria Ash i Titxu Vélez. Poetes en Xarxa tindà lloc el dia 18 d'abril a les 20.00 h al Paranimf de la Universitat de la UA, amb entrada per invitació.

La música i la poesia sempre han estat íntimament unides. La música és so i silenci, la poesia és paraula. Però les paraules també comporten so i silenci i la música, igual que les paraules, comporta significat per si mateixa. Aquesta és l'estreta relació que les enllaça i les fon. Aquesta magnífica fusió tindrà lloc en Poetes en Xarxa. Hi participen poetesses com Victoria Ash i Nerea Delgado, les actuacions musicals de Titxu Vélez i Abraham Rivas, a més, com a representants de la poesia alacantina, Estefanía Bou i  Acto Paulson.

Aconsegueix la teua invitació directament en el teu correu electrònic en aquest enllaç

També les pots recollir en els nostres punts físics en:

El Dia del Llibre

El Dia del Llibre té el seu origen a Espanya, quan la Cambra del Llibre de Barcelona, dirigida per Vicenç Clavel, proposa establir un dia a l'any per a la celebració de la Festa del Llibre el 1923. Va ser el 1926 quan el rei Alfons XIII signa el reial decret del Dia del Llibre, que inclou la celebració del Dia del Llibre, la instauració i ampliació de biblioteques a tot Espanya i la incitació a la lectura entre tota la població. Finalment, el 1930, s'estableix aquesta festivitat el dia 23 d'abril, coincidint amb les morts de Cervantes, Shakespeare i Inca Garcilaso de la Vega. Tradicionalment aquest dia que, especialment a Catalunya, coincidieix amb el dia de Sant Jordi, es regala a la persona estimada un llibre i una rosa com a mostra d'amor.

Poetes en Xarxa 2
victòria ash poetes en xarxa
nerea prim poetes en xarxa
Carlos Gomez B. Poetes en xarxa
estefania bou poetes en xarxa
Abraham Rivas poetes en xarxa

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464