Saltar apartados

Premis literaris Ciutat d'Elx 2018

Alacant, 3 de maig de 2018
Soraya Mas Arronis

Premis literaris ciutat d'elx 2018La Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística de l´Ajuntament d´Elx convoca els Premis Literaris Ciutat d´Elx 2018, segons les bases generals i particulars de cada premi. Per una banda, "Festa d'Elx" el premi literari de poesia, i per altra banda, "Antoni Bru", el premi literari de narrativa.

Hi podran concórrer persones físiques, majors d’edat que no estiguen incloses en les causes de prohibició establertes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions. Les obres aspirants a aquests premis hauran de ser originals i inèdites, escrites en valencià i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen. Els interessats hauran de presentar el seu treball en les dependències de la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d´Elx, fins a les 14 h del dia 22 de juny de 2018. Després de les presentacions, es publicaran les llistes de les obres presentades a cada una de les modalitats convocades en el web de l’Ajuntament d’Elx i d’Edicions Bromera durant 10 dies naturals per a possibles reclamacions i posteriorment es publicaran les llistes definitives. La votació final tindrà lloc al septembre però el lliurament dels premis no serà fins el 9 d´octubre del 2018

Una vegada l'organització tancat el termini de recepció de les obres, farà pública la composició dels diferents jurats, que serà de tres persones per a cada premi. El guanyador o la guanyadora de cada una de les modalitats podrà ser proposat com a jurat de l’edició següent i ha de tenir en compte que la participació en aquest concurs implica l'acceptació íntegra de les bases generals i particulars que regeixen aquests premis.

El premi literari de poesia "Festa d'Elx" estarà dotat amb 4.000 €  mentre que el premi literari de narativa "Antoni Bru" serà dotat amb 6.000 € El pagament es realitzarà per transferència al compte bancari facilitat per la persona guanyadora.

Cartell

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464