Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • Tallers i activitats familiars en els Diumenges al MUA 2n quadrimestre

Tallers i activitats familiars en els Diumenges al MUA 2n quadrimestre

Alacant, 23 de febrer de 2018

El Museu de la Universitat d'Alacant posa en marxa la segona edició de la programació Diumenges al MUA amb un ampli programa d'activitats gratuïtes d'oci familiar que començaran el diumenge 25 de febrer. El programa inclou activitats culturals a les instal·lacions del MUA que tenen com a element vertebrador el Museu i l'activitat cultural, artística i creativa.

L'horari de realització de les activitats és d'11.00 a 12.30 hores.

Inscripcions:
Tant les activitats com les visites guiades són gratuïtes, amb inscripció prèvia obligatòria els dilluns, a les 8.00 h, de la setmana de l'activitat, en http://www.mua.ua.es/inscripciones. Més informació: 965 90 93 87
Programa:
 • Diumenge 25 de febrer

La programació d'aquest quadrimestre arranca amb una Visita Teatralizada i Taller d'Origami vinculat a l'exposició "Disseny japonès". Un viatge al Japó més tradicional i el més contemporani, a través del teatre i els objectes de disseny. Acompanyat de la realització de diversos objectes d'origami.

 • Diumenge 4 de març

Amb el Taller Gyotaku vinculat a l'exposició "Disseny japonès" coneixerem la tècnica d'estampació tradicional japonesa usada originalment perquè els pescadors documentaren la seua mercaderia i que s'ha convertit en tot un art.

 • Diumenge 11 de març

La Coctelera Màgica, vinculat a l'exposició "Mulier, mulieris", és un taller de reflexió i expressió artística per a afavorir la construcció de nous imaginaris de gènere a través de l'art.

 • Diumenge 25 de març

Taller de pintura en moviment, vinculat a l'exposició "Mulier, mulieris". Un taller de creació artística per a xiquets i xiquetes,  per a reflexionar sobre la influència dels rols de gènere en l'expressió artística.

 • Diumenge 22 d'Abril

Laboratori de lletres i imatges. Vinculat a l'exposició "Notes de color", és una activitat per a descobrir, mitjançant els contes, el món dels colors i la relació que tenen amb l'emoció i l'expressió artística.

 • Diumenge 13 de maig

Activitat Escapekids: Escapa't del museu. Joc d'escapada infantil en el qual, mitjançant endevinalles i pistes, caldrà arribar a l'objecte misteriós que s'amaga en una de les estances del museu.

 • Diumenge 20 de maig

Taller "Creant el nostre espai de sucre", vinculat a l'exposició "Trobades d'Art Contemporani (EAC)". És un taller amb el qual ens aproximarem als materials utilitzats en l'art contemporani, mitjançant la creació conjunta d'una instal·lació artística amb materials quotidians.

 • Diumenges 4 de febrer, 29 d'abril, 27 de maig i 3 de juny

Recorregut guiat per les exposicions del MUA i, en acabar, se celebrarà el taller didàctic Color = Emoció.

 • Diumenge 10 de juny

Conclourem amb música: Concert ecològic. Concert didàctic i participatiu amb instruments sorprenents i extraordinaris.

Tots els tallers van acompanyats d'una visita guiada pel Museu de la Universitat d'Alacant dirigida a familiars i acompanyants.

 

 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464