Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El cor canadenc La Muse Diversité presenta en Paranimf "Légendes & Folklore"

El cor canadenc La Muse Diversité presenta en Paranimf "Légendes & Folklore"

Dimarts, 23 de gener de 2018
Per Belen Pérez

El cor La Muse Diversité i els seus artistes acudeixen a la Universitat d'Alacant des de Canadà, per a presentar un concert en el qual les llegendes i el folklore creen una harmoniosa combinació. Un projecte que, mitjançant nombrosos concerts durant el seu gira musical, està promovent la diversitat cultural i a més presentant peces de diversos compositors que representen la nostra riquesa cultural universal, sota l'adreça de Ioana German. El concert té lloc el 5 de juny a les 20:00 hores en el Paranimf. Entrada per invitació.

Recollida d'invitacions i informació:
MIC (Informació Cultural Museu Universitat d'Alacant - núm. 40 en el plànol ). Tel. 965909387
PIC (Informació Servei de Cultura . Baixos del Paranimf - núm. 11 en el plànol ). Tel. 965903725

 

Programa La Muse

 

El cor "La Muse" format en 2009, reuneix a cantants que comparteixen el plaure de cantar, oferint una experiència gratificant, la bellesa de la música i l'harmonia promouen sentiments càlids, com açò en aquest cor. Ofereix una experiència gratificant, la bellesa de la música i l'harmonia promouen sentiments càlids. El nom del cor va inspirar el títol de la revista musical "The Romanian Muse", publicat pel compositor Iacob Muresianu. Ioana German, la directora, és besnéta del compositor de la peça que tocarà el cor en el Paranimf, Iacob Muresianu. La primera part de l'esdeveniment presenta un recital d'àries per a solistes i peces per a piano, mentre que la segona part consistirà en una llegenda romanesa per a cor, solistes i piano. La màgia del folklore romanés embolica aquesta bella història musical.

Ioana German és descendent de la família Muresianu, una família d'intel·lectuals romanesos molt coneguda i benvolguda a Romania, comprenent diverses generacions de músics, periodistes i historiadors. Des de la seua joventut, Ioana ha cursat en l'Escola de Música de Brasov (Romania) on ha après a tocar el piano i la flauta. Ha participat a una multitud d'activitats culturals, formant part del cor de cambra de l'Escola de Música de Brasov, així com en nombroses activitats culturals organitzades pels seus familiars en el museu «La Casa Commemorative de la família Muresianu».
En aquest enllaç es poden escoltar algunes de les composicions de la família Muresianu.

 

 

 

 

Consulta la resta de la programació d'ACUA ací:

Programació ACUA

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464