Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • IV Convocatòria MUA de Residències de Creació i Investigació Artística

IV Convocatòria MUA de Residències de Creació i Investigació Artística

Resolució (19 de juny de 2018)

En el Museu de la Universitat d’Alacant, a las 9 hores del dimarts 19 de juny de 2018, es reuneix el jurat presidit per Faust Ripoll Domènech, director del Servei de Cultura de la Universitat d’Alacant, amb els següents vocals, personal tècnic del museu:

 • David Alpáñez Serrano
 • Bernabé Gómez Moreno
 • Remedios Navarro Mondéjar

 Y Sofía Martín Escribano, en qualitat de secretària.

Aquest jurat es reuneix amb la finalitat de seleccionar els artistas per a PLUS. IV Residències de Creació i Investigació Artística, convocatòria publicada en el BOUA de 4 de maig de 2018, i selecciona els següents artistes:

BORSA DE PRODUCCIÓ DELS PROJECTES:

 • Miguel Sellers Reig (aka Mighty Mise)
 • Rafael Fuster Bernal
 • Diana Lozano Gómez y Álvaro Jaén López (colectivo DI + LA GROUP)
 • Leonardo Ahr
 • David Scognamiglio

BORSA DE VIATJE I ALLOTJAMENT:

 • David Scognamiglio

Convocatòria (10 de maig de 2018)

La Universitat d'Alacant convoca, a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), el quart programa de residències de creació i recerca en art contemporani PLUS amb l'objectiu de donar suport a la promoció i la difusió de la creació i la recerca artística i cultural, així com a la seua transmissió a la ciutadania.

En aquesta convocatòria pública se seleccionaran cinc artistes residents o col·lectiu, de qualsevol edat i nacionalitat, per a realitzar un projecte artístic (en diferents disciplines com pintura, dibuix, escultura, fotografia, videoart, instal·lació, etc.) a les instal·lacions del MUA, i convertir així el museu en un espai de creació i recerca multidisciplinària. L'execució dels projectes serà respectuosa amb els espais i la dinàmica diària del MUA.

Les residències es complementen amb una formació que proposa tallers de diferents agents culturals amb els artistes per a potenciar la professionalització i la projecció dels creadors.

Cada artista rebrà una borsa de 400 euros per a la producció del seu projecte. A més, s'ofereix una borsa d'allotjament i mitja pensió de 750 euros per a un únic artista no resident en el context local. Els residents es comprometen a tenir enllestit el projecte al final de la residència, i el MUA es compromet a exposar-los en una mostra col·lectiva al setembre, amb un ampli programa de visites guiades dirigides al públic en general i un catàleg digital amb ISBN per a la difusió dels projectes i la promoció dels artistes.

Els interessats hauran d'enviar un únic projecte en PDF a l'adreça de correu electrònic mua.convocatorias@ua.es fins al 10 de juny de 2018 que no supere els 10 mb, amb la documentació del projecte que es vol realitzar (descripció, esbossos, fotografies...), obres anteriors i currículum, amb dades personals de l'artista o col·lectiu, i si sol·licita borsa de viatge i allotjament.

MÉS INFORMACIÓ i bases de la convocatòria.

 

Noticias relacionades:

https://veu.ua.es/va/noticies/2017/4/el-mua-convoca-el-iii-programa-de-residencies-formatives-plus.html

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464