Saltar apartados

La Nit en Blanc dels Museus al MUA

Alacant, 18 de juliol de 2018

El divendres 20 de juliol, el MUA se suma a la resta dels Museus d'Alacant per a celebrar La Nit en Blanc, iniciativa que permet viure la cultura d'una manera molt diferent. L'art s'apodera dels racons de la ciutat per a proposar instal·lacions, exposicions, concerts, representacions, recorreguts, escenografies i creacions a través dels museus, sales d'art i altres instal·lacions culturals que resten obertes durant la nit i ofereixen una nova mirada sobre la ciutat.

A Alacant, la jornada compta amb activitats al Museu Arqueològic (MARQ), Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA), Les Cigarreres, Sala Municipal d'Exposicions Llotja del Peix, Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), Museu Volvo Ocean Race.

El 2017, les xifres van ser tot un èxit: 7 000 persones van passar la nit en blanc amb els centres participants, i 1 900 ho van fer als museus municipals.

La Nit en Blanc 2018 al MUA començarà a les 20.30 h amb un espectacle teatral per les diferents estances del museu. A càrrec de Gemma Martínez, actriu Alacantina, l'espectacle se centrarà en la celebració de la vida d'A.R.T.E. un curiós personatge que habita en els diferents espais del museu, algú que va néixer i va créixer amb l'arribada de les exposicions al MUA i que, per mitjà dels/as artistes que omplen els seus espais d'expressió, ha anat modelant la seua figura i el seu caràcter. Una dona molt sensible i enèrgica mostrarà, des de la seua tendra adolescència, com l'art contemporani li esquitxa a borbollons, modificant així les diferents emocions per les quals transita. 
A.R.T.I recorrerà l'exposició Color i les Trobades d'Art Contemporani EAC.

A les 22.00 h començarà LA NIT DE SOUL*:
Maroca (veu), Game of Tones (cor a cappella), Benjamin Sun (piano), Gabriel Mireman (guitarra), Fernando Alba (baterista) i Miguel Alsem (contrabaix i baix elèctric).

* Entrada lliure limitada a l'aforament del recinte. S'hi habilitarà una barra amb refrescos i entrepans per als assistents.

GAME OF TONES

El grup Acapella “Game of Tones” és una agrupació nascuda a la Universitat d'Alacant formada per joves apassionats per la música que versiona i reinventa èxits de tots els temps únicament a través de les seues veus, generant així tots els sons, el ritme, la melodia i l'harmonia necessària sense necessitat de cap altre instrument musical. El jove grup Acapella, que es caracteritza per l'estil natural, alegre i despreocupat dels seus membres, compta amb una gran diversitat de veus (amb 5 sopranos, 4 alts, 3 tenors, 2 baixos i 1 beatbox).

Tota la informació de La Nit en Blanc: https://www.facebook.com/nochenblancoalicante/

NEB MUA 1
NEB MUA 2

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464