Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Cursos de valencià per al 2n quadrimestre 18-19 a la UA i les seues seus

Cursos de valencià per al 2n quadrimestre 18-19 a la UA i les seues seus

El Servei de Llengües ha organitzat 28 cursos de valencià per al segon quadrimestre del curs 2018-19. Es tracta de cursos semipresencials de nivell B1, B2, C1, C2 i un d’inicial de nivell A1 per a estudiants internacionals, a més de cursos no presencials de nivell B2, C1 i C2. La formació semipresencial consta de 60 hores de classe presencial i 40 de treball en línia. Els cursos semipresencials de les seus universitàries de les diferents localitats es distribueixen en els nivells següents:  C1 a Elda; C2 a la Nucia i Castalla; C1 i C2 a Guardamar i Dénia, B1 i C1 a Villena , i B1, B2 i C1 a Torrevella.

L’oferta dels cursos de valencià de la UA té una acollida molt bona i es complementa amb altres activitats gratuïtes que la UA ha posat en marxa els últims anys, com ara les sessions de cinema en valencià a Alacant o Torrevella; les aules de conversa que, actualment, tenen més de 60 estudiants a Elda, Oriola, Saix i Torrevella; l’accés als materials del Valencià en Línia del Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), amb més de 1.500 persones inscrites, o les classes de conversa del CAU al campus de Sant Vicent del Raspeig.

Les aules de conversa són espais que faciliten l’autoaprenentatge del valencià i la pràctica oral d’aquest. Els grups són reduïts per a facilitar la dinàmica, la fluïdesa i la participació dels estudiants. Aquesta és una iniciativa de la UA que té la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; a Oriola, a més, hi col·labora Escola Valenciana.

La data de preinscripció als cursos del segon quadrimestre del curs 2018-19 serà del 21 al 28 de gener. Els cursos començaran l’11 de febrer i acabaran a la fi del mes de maig. Les classes tindran una durada de dues hores, distribuïdes en dues sessions setmanals. Teniu tota la informació en el web del Servei de Llengües.

INFORMACIÓ I MATRÍCULA 

Els cursos de valencià permeten als estudiants preparar les proves d'acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA i també la preparació per a l'examen de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, segons el nou sistema d’avaluació internacional lingüístic per nivells. Podeu consultar l’oferta de cursos en http://sl.ua.es.

 

El Centre d'Autoaprenentatge de Valencià, situat a la planta baixa de la Biblioteca General, també ofereix una formació complementària i gratuïta, amb grups de conversa de tots els nivells. Podeu consultar aquesta oferta en http://web.ua.es/cau.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464