Saltar apartados
 • UA
 • veu.ua.es
 • Tornen els "Diumenges al Mua" amb un nombre més elevat de propostes

Tornen els "Diumenges al Mua" amb un nombre més elevat de propostes

Alacant, 17 de gener de 2019

L'èxit d'edicions anteriors i la gran afluència de públic han portat el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) a dissenyar un nombre més gran d'activitats en la nova programació de Diumenges al MUA, creada per al segon quadrimestre d'aquest curs.

Totes les activitats són gratuïtes i és necessari fer-ne inscripció prèvia (excepte per a l'espectacle del 9 de juny).

Les inscripcions s'obrin a les 8 hores del dilluns anterior a la data de cada taller en www.mua.ua.es/inscripciones

Deu propostes integren el programa que es durà a terme del gener al juny, amb tallers i espectacles per a tota la família, d'11 a 12.30 hores, i amb la incorporació aquest any de les aules de Teatre i Dansa de la UA.

 • Al gener:
  El diumenge 27 arranca el programa amb el taller L'Art dei Mediterrani, un taller didàctic sobre patrimoni historicoartístic impartit per Beatriz Rico, per a públic a partir de 6 anys (25 places);
 • Al febrer:
  El dia 10 el personal del MUA impartirà la visita taller El fet Quotidià com a Material Poètic, un interessant taller sobre creació de poemes objecte a partir d'utensilis domèstics (25 places. A partir de 8 anys i els familiars). 
  I el 24 serà el taller Cuinant Art, a càrrec d'IIusia eventos, sobre creació artística culinària (20 places. Edats de 6 a 12 anys amb una persona adulta).
 • Al març:
  El dia 10, el taller d'experimentació fotogràfica Entre el Surrealisme i la Poesia Visual sobre fotografia i collage impartit per Photoalicante (20 places. A partir de 6 anys i acompanyants).
  I el 24, el taller Persones Fantàstiques, un taller artístic de joc i reflexió impartit per Agencia Creativa (20 places. Edats de 5 a 12 anys).
 • A l'abril:
  El dia 7, el taller Alícia, el Missatge i el Conill, una proposta sobre llibrets màgics, progressius i surrealistes que impartirà Va de Cuentos (20 places. Edats de 4 a 12 anys acompanyats d'una persona adulta).
  El 14, el taller Sentir l'Arquitectura proposarà experimentació sensorial i arquitectura, a càrrec d'Habitando voy i Sen Platform (35 places. Edats de 5 a 11 anys i acompanyants).
 • Al maig:
  El dia 12, Projecte Identitats, un taller de pintura mural participativa impartit per Colectivo OZ (50 places. A partir de 9 anys).
  I el 26, Ioga Contes: Detectius en el Museu, una proposta de ioga familiar per a descobrir el museu. A càrrec de Carolina Rueda (15 places. Edats de 4 a 9 anys acompanyats d'una persona adulta).
 • Al juny:
  El 9 de juny es clourà la programació amb l'espectacle teatral i de dansa Al cor del MUA, a càrrec del professorat d'aquestes aules de la UA, amb entrada lliure per a tots els públics.

 

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://google.com/+Culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464