Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • InteractUA, la nova plataforma de promoció artística per a l'alumnat de la UA

InteractUA, la nova plataforma de promoció artística per a l'alumnat de la UA

Alacant, 21 de novembre de 2019

El Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant, amb el suport del Vicerectorat d’Estudiants, vol ajudar a difondre i promoure l'activitat artística de l'alumnat de la Universitat. Per això llança la nova plataforma InteractUA.

Músics, actors i actrius, fotógrafs, pintors/es, bailarins/es... siga quina siga la disciplina artística, qualsevol persona matriculada en la UA que la practique està convidada a participar en InteractUA, que cerca arreplegar i donar suport al talent creatiu de l'alumnat de la Universitat d'Alacant.

InteractUA pretén ser un altaveu per a difondre tot aquest talent i inquietuds creatives (música, audiovisual, fotografia, escultura, poesia, literatura, pintura, videoart, instal·lacions, teatre, circ...), així com per a facilitar la interacció entre els seus membres.

InteractUA funciona a través d'un llistat de projectes creatius, individuals o col·lectius, en els quals participen els/les estudiants de les diferents disciplines, accessible a la comunitat universitària i a tot el públic interessat, i una comunitat en TELEGRAM a través de la que s'afavoreix la difusió, l'intercanvi, la interacció i l'enriquiment de les propostes.

Des del Servei de Cultura s'afavorirà la visibilitat dels projectes participants a través de les seues eines de difusió (la nostra Revista Cultural VEU, les nostres xarxes socials i la Ràdio de la UA ).

Poden participar persones matriculades en estudis oficials de la UA, de manera individual o col·lectiva. En cas de ser una proposta amb més d'un integrant, almenys un dels membres haver d'estar matriculat en estudis oficials de la UA.

Més informació en la pàgina web de la plataforma:  https://cultura.ua.es/interactua

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464