Saltar apartados

Carmen París ens presenta la seua conferència

Alacant, 18 de febrer de 2019
per Alejandro Ferràndez Mas

El pròxim dimarts 5 de març a les 20.00 h l'artista Carmen Parísarriba al Paranimf de la Universitat d'Alacant per a presentar-nos la seua conferència - col·loqui Neo jota, en la qual ens farà un recorregut per tota la seua carrera musical i ens exposarà quines han sigut les seues aportacions al món de la jota contemporània.

Aquest esdeveniment es troba dins del cicle d'actes promoguts per la Universitat amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L'entrada és gratuïta mitjançant invitació.

Recollida d'invitacions i informació:

Carmen París

Al llarg de la seua carrera, observem la seua voluntat de recerca a l'hora d'ampliar els espectres i l'horitzó de la jota aragonesa, el que ella anomena com a Neo jota, tractant de fer arribar aquest estil musical tan particular a totes les parts del món barretjant-lo amb altres estils,  com són el Jazz i els ritmes llatins, i incorporant lletres en anglés.

Carmen París és una de les artistes espanyoles que més ha projectat a nivell internacional alguna cosa tan nostra com és la jota. Compositora, pianista i lletrista continua passejant per tota la geografia nacional i internacional el seu projecte En síntesis, resum dels seus anteriors treballs, mentre fa apilament de creativitat per a donar forma a la seua següent obra de mestissatge. 
Ha passejat la seua proposta musical per tot el món, des de l'Uruguai, l'Argentina, França, el Marroc, l'Índia, Romania, Mèxic, Itàlia a Corea. A més a més, ha col·laborat a l'elaboració de temes d'artistes com Joan Manuel Serrat o Joaquín Sabina.

Per altra banda, a vegades la veu de Carmen ha traspassat pantalles com ocorreguera en el documental Almodóvar, todo sobre ellas (2016), o en el cas de la pel·lícula La novia (2016) de Paula Ortiz, per a la qual li va posar música a la Nana del caballo grande de la cèlebre obra lorquiana Bodas de sangre.

 

 

 Consulta la resta de la programació de l'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant (ACUAper a aquest quadrimestre:

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464