Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA convoca un concurs per a la creació d..ogotip de la nova Seu Universitària de Calp

La UA convoca un concurs per a la creació del logotip de la nova Seu Universitària de Calp

Alacant, 25 de febrer de 2019
per Alejandro Ferràndez Mas

La Universitat d'Alacant convoca un concurs d'idees per a la creació d'un logotip per a la nova Seu Universitària de Calp. Aquest logotip identificarà i distingirà la nova seu i acompanyarà la difusió de tots els actes que d'ara endavant realitze.

La participació serà lliure; hi podrà concórrer qualsevol persona física major de divuit anys que així ho desitge. Els dissenys hauran de ser originals i inèdits (l'autor o autora serà responsable de que així siga), i de concepció i tècnica lliure sempre que en siga possible la reproducció per quadricromia. El disseny a color haurà d’anar acompanyat d’una versió monocroma que faça possible la reproducció a una tinta. Per altra banda, en el treball haurà de figurar obligatòriament el text “Seu Universitària de Calp”, que estarà acompanyat del logotip al·lusiu. Es valorarà positivament la inclusió en el disseny de referències a la identitat local i/o al patrimoni municipal. Finalment, es presentaran sobre material rígid amb dues grandàries diferents d’impressió: una representació en format A4 i una altra en una grandària reduïda de 2,5 cm d’ample. També s’haurà d’enviar el corresponent suport digital, en el qual s’inclourà el logotip en format vectorial. La tipografia del logotip s’haurà d’enviar traçada.

La Seu Universitària de Calp concedirà un únic premi de 450 euros. 
El termini de presentació de treballs finalitza el 25 de març de 2019.

Tota la informació a les bases de la convocatòria.Masia Casanova

El lloc elegit per a la localització de la Seu Universitària de Calp és la Masia Casanova,una masia fortificada d’interès històric i arquitectònic en la qual s’integren la zona de l'habitatge i el treball (trull, almàssera, corrals i estables). Construïda probablement a finals del s.XVII o principis del s.XVIII, l’edifici és un àrea visual i paisatgística que domina la major part del terme municipal de Calp.

 

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464