Saltar apartados

Sisena gala del Dia de la Ràdio en la UA

Alacant, 7 de febrer de 2019

 

Dimecres 13 de febrer, a partir de les 18.00 hores, Ràdio UA celebra el Dia Mundial de la Ràdio al Paranimf de la Universitat d'Alacant, la qual serà la sisena gala del "Dia de la Ràdio en la UA".

El tradicional concurs de programes tornarà a estar coordinat i amenitzat per la companyia d'improvisació teatral alacantina ImproVivencia, que, a més de conduir el tradicional concurs entre els participants dels programes, animarà el xou amb les seues actuacions i aportacions. ImproVivencia naix en 2012 i, des de la seua seu a Alacant, representen espectacles per tot el territori nacional, on expliquen històries desenfadades, úniques i irrepetibles: no hi ha guió, tot és fruit de la creativitat espontània.

 

L'apartat de monòlegs tindrà en aquesta edició un caràcter científic. Per a açò, s'ha realitzat una col·laboració amb l'Associació de Divulgació Científica d'Alacant ADCA, traslladant a la gal·la les seues exitoses "Nits de Ciència" de la sala Clan Cabaret. El monologuista escollit serà el subcampió de Famelab en 2016, Daniel Orts. Daniel Orts és llicenciat en Medicina per la Universitat Miguel Hernández; divulgador Científic en Youtube; subcampió en el Concurs Nacional de Monòlegs Científics Famelab 2016 i membre de l'Associació per a Protegir al Malalt de Teràpies Pseudocientíficas.

 

En l'apartat musical, entra en escena el grup d'Indie Rock alacantí Waldenskeit. La banda naix a principis de 2016 arran de la idea de dos apassionats de la música, Quique (bateria) i Javi (Guitarra) que coincideixen en la carrera d'Enginyeria d'Imatge i So en la Universitat d'Alacant. Aquesta idea va començar a agafar forma quan van conèixer a Esther, cantant i estudiant de Ciències del Mar, i finalment a Alberto, al baix i estudiant de Criminologia. Tan forta va ser la unió que als pocs mesos es van ficar en l'estudi i van gravar el que va ser el seu primer EP titulat "End Of Days" format per 5 senzills però màgics temes: "El nostre únic objectiu és fer música amb la qual la gent puga gaudir, passar-ho bé, ballar, plorar, o el que més els plaga". El seu primer disc "Pensamientos" s'ha finançat gràcies a una campanya de crowdfunding.

 

El "Dia de la Ràdio en la UA", coordinat per Carlos Guillem, responsable de Ràdio UA, incorporarà totes les actuacions en un conjunt integrat, de tal manera que la seua durada no serà molt extensa i tractarà d'enganxar a l'espectador des del primer minut fins a l'últim.

Després de l'experiència i la bona rebuda de les cinc edicions anteriors, el canal de televisió Intercomarcal TV retransmetrà en directe des del TDT de totes les televisions i per internet.

Entrada gratuïta.

Esdeveniment en facebook

 

 

Consulta la resta de la programació de l'Agenda Cultural de la Universitat d'Alacant (ACUA) per a aquest quadrimestre:

 

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464