Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA convoca el 5é programa de residències..port a la investigació artística i cultural

La UA convoca el 5é programa de residències PLUS amb l'objectiu de donar suport a la investigació artística i cultural


Artistes seleccionats

Alacant, 12 de juny de 2019
per Alejandro Ferràndez i Mas

El jurat del 5é programa de Residències PLUS de Creació i Investigació Artística del MUA, presidit per Faust Ripoll Domènech, director del Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant, reunit el passat 11 de juny, ha resolt seleccionar els següents artistes:

BORSA DE PRODUCCIÓ DELS PROJECTES

 

BORSA DE VIATGE I ALLOTJAMENT

Les residències se celebran del 15 al 26 de juliol de 2019.

Residencias Plus MUA 2019 4
Residencias Plus MUA 2019 3
Residencias Plus MUA 2019 5
Residencias Plus MUA 2019 2
Residencias Plus MUA 2019 1

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Convocatòria

Alacant, 8 d'abril de 2019 
per Alejandro Ferràndez i Mas

La Universitat d'Alacant convoca, a través del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), el quint programa de residències de creació en art contemporani PLUS amb l'objectiu de donar suport, promocionar i difondre la creació i la investigació artística i cultural, com també l'apropament d'esta a la ciutadania.

En esta convocatòria pública se seleccionaran cinc artistes residents o col·lectius, de qualsevol edat i nacionalitat, per a fer el seu projecte artístic (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, etc.) a les dependències del MUA al mes de juliol de 2019, convertint el museu en un espai de creació i investigació multidisciplinària. A més a més, estes residències es complementaran amb encontres amb diferents agents culturals per a potenciar la projecció i la professionalització dels artistes. Posteriorment, el MUA es compromet a fer una exposició col·lectiva al setembre a la Sala Sempere, amb un ampli programa de visites guiades dirigides al públic en general, i un catàleg amb ISBN per a la difusió dels projectes i la promoció dels artistes. Pel que fa a la dotació econòmica, es destinaran cinc borses de 450 € bruts per a la producció dels projectes més una borsa de viatge i allotjament de 800 € bruts per a un únic artista o col·lectiu que ho sol·licite.

Participació i lliurament

S'enviarà un únic projecte en PDF a mua.convocatorias@ua.es fins al 9 de juny de 2019 que no excedisca els 10MB i que  continga la documentació del projecte que cal fer (descripció, esbossos, fotografies, etc.), obres anteriors i CV, amb dades personals de l'artista o col·lectiu, i amb la indicació de la sol·licitud de borsa de viatge i allotjament. Una comissió formada per tècnics d'art del MUA farà la selecció de les propostes i la resolució es publicarà en la pàgina web del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, i en la pàgina web de la Fundació General de la Universitat d'Alacant.

Més informació a la convocatòria oficial: https://www.boua.ua.es/pdf.asp?pdf=5196.pdf

Durada, espais i horaris
  • Del 15 al 26 de juliol de 2019
  • Espai de treball: Sala Àgora, amfiteatre, exteriors i Sala Sempere.
  • Horari de treball: de dilluns a divendres de 9 a 20 h (assistència obligatòria de 10 a 14 h).

 

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464